i (w oryginale) jest całkiem dobra,jak ktoś lubi mocno czekoladowe ciasto,
dla mnie jest trochę przyciężkie,więc
przerabiam je teraz po swojemu ,czyli:
wystarczy nie dodawać czekoladowych kuleczek(można je potem wykorzystać na polewę do tego,czy innego ciasta )
trzeba dodać za to ok.3 łyżek przyprawy piernikowej(np.Dary Natury)
1-2 łyżki dobrego,prawdziwego miodu
Po upieczeniu i przestudzeniu, przekroić cienkim nożem,tak jak kroimy biszkopt,gdy chcemy zrobić tort
i posmarować np.powidłami śliwkowymi
Wyjdzie nam smaczne ciasto biszkoptowo-piernikowe,które robi się prawie samo,bardzo szybko i smakuje też glutenowcom

Wiem,że niektórzy będą oponować,że to gotowiec,więc niezdrowy,ale moim zdaniem skład jest całkiem ok,
a kiedy mamy niespodziewanych gości,
czy po prostu zatęsknimy za czymś słodkim ,warto mieć ten produkt pod ręką,
więc polecam wszystkim bezglutkom i nie tylko
