Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Witam! Właśnie dowiedziałam się, że mam celakię!
Witam wszystkich! Mam na imię Irena, tydzień temu dowiedziałam się, że mam celiakię i chyba oszaleję. Ten gluten jest dosłownie wszędzie. Szok!

Re: Przedstaw się :)
Czołem 

-
- Nowicjusz
dzień dobry 

- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Witam wszystkich! 

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
Witamy 

-
- Nowicjusz
Witam wszystkich bardzo serdecznie 

Witam! Chciałam się przedstawić, mam na imię Irena i niestety niedawno dowiedziałam się, że ma celiakię. Pozdrawiam wszystkich!
Cześć
Jestem Iza i nie mam zdiagnozowanej celiakii, ale możliwe jest upośledzenie wchłaniania substancji odżywczych w jelitach. Tak jak mówię, brak jest typowych objawów, ale wiem, że brak objawów nie musi oznaczać braku choroby. Dlatego rozważane są różne opcje.
Pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam wszystkich

Sometimes it's good to be a little bad.
Witam, mam na imię Karolina, zdiagnozowano u mnie celiakię pół roku temu, "nawrót" po 35 latach 

witamy witamy! 

-
- Nowicjusz
Cześć, dopiero niedawno dowiedziałem się o istnieniu tego forum i bardzo się cieszę, że jest taka społeczność. Pozdrosy!
- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Witamy i zapraszamy do czytania ! 

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
Cześć, jetem Karol 

Cześć, jestem mamą sześcioletniej Zuzi, u której zdiagnozowano celiakię. Pozdrawiam wszystkich Magda.
Witamy!