aparaty do pieczenia chleba
Moderator: Moderatorzy
- MariuszO
- Aktywny Forumowicz
Oficjalnie w Polsce nigdzie. Można u producenta wysyłkowo (chyba?). Firma Schaer, niestety nie jest w chwili obecnej zainteresowana współpracą z nami.
Proponuję poczekać jeszcze chwilę. W naszym sklepie będzie spory wybór mąk i mieszanek mącznych innych producentów. Oprócz Hammermuehle i Poensgena będą produkty 3Pauly i Glutano, a być może jeszcze innych.
Wiem, że to brzmi jak przechwałki
tym bardziej ze sklep jest "w tarapatach" obecnie, ale my naprawde cały czas działamy 
Jestem pewnien, że po 1 maja ruszymy pełną parą i że będziecie Państwo usatysfakcjonowani naszą ofertą
Proponuję poczekać jeszcze chwilę. W naszym sklepie będzie spory wybór mąk i mieszanek mącznych innych producentów. Oprócz Hammermuehle i Poensgena będą produkty 3Pauly i Glutano, a być może jeszcze innych.
Wiem, że to brzmi jak przechwałki

Jestem pewnien, że po 1 maja ruszymy pełną parą i że będziecie Państwo usatysfakcjonowani naszą ofertą

Do Energetyka Kasia z Opola. Na ogół nie krytykuję ale zaopatrzenie, wygląd sklepu, godziny owarcia (do 16 czy 17. i bez sobót) ceny i zaangażowanie sprzedawcy z pl.Kopernika w Opolu pozostawiają wiele do życzenia, byłam tam kilka razy i za każdym obiecywałam sobie, że to ostatni raz. Teraz sprowadzam MIX z Glutenexu- załatwia się szybko, miło i przywożą do domu. Odnośnie aparatu do chleba- sprowadziłam z Niemiec aparat firmy BOMANN za osiemdziesiąt kilka EURO- przed 2 laty- ma dwa mieszadła, podłużny bochenek 1kg, bardzo szczegółową instrukcję- w tym cała strona poświęcona chlebom bezglutenowym z użyciem różnych mąk- DAMIN, MIX B dr Schara i jeszcze jakieś, z jajkiem i bez, z wodą albo z mlekiem, z dodatkami i bez, itd. No i najważniejsze- chleb jest bardzo smaczny. Pozdrawiam.
Jarek
-
- Nowicjusz
instrukcja
Bardzo potrzebuję polską wersję instrukcji obsługi do automatu BOMANN lub CLATRONIC. Proszę pomóżcie
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz