Składniki:
- 5 świeżych płatów śledziowych;
- cytryna;
- jajko;
- 1,5 łyżki mąki ziemniaczanej;
- 3 łyżki mąki ryżowej;
- 3 łyżki musztardy (np. chrzanowej);
- olej;
- sól morska;
- przegotowana woda;
Dłuższy opis oraz zdjęcia:
http://gotujebezglutenowo.pl/sledz-smaz ... sztardowym
Śledź smażony w cieście musztardowym
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
- Posty: 20
- Rejestracja: śr 03 lip, 2013 10:39
- Lokalizacja: Polska
Śledź smażony w cieście musztardowym
Sklep z żywnością bezglutenową - BeGlu.pl
-
- Nowicjusz
- Posty: 4
- Rejestracja: śr 08 sty, 2014 15:58
Re: Śledź smażony w cieście musztardowym
ale łądnie wygląda, pycha, lubię śledzie, ale w takiej wersji jeszcze nie jadłam
- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
- Posty: 507
- Rejestracja: sob 19 sty, 2013 17:25
- Lokalizacja: Gniezno
Re: Śledź smażony w cieście musztardowym
Nie chcę kaprysić, ale zwyczajny śledź smażony baaardzo długo pozostawia specyficzny, trudny do wywietrzenia zapach. Czy tak jest również w tym przypadku?