Niestety wyników jeszcze nie mam

dopiero w środę będą

ale dowiedziałem się ciekawostkę o swoim kaszlu od najlepszego pneumologa w mielcu, który potrafi postawić dobre diagnozy nawet tym co ich w szpitalu nie wyleczyli. Po krótkim wywiadzie chorobowym powiedział mi, że kaszel mam wywoływany przez jedzenie głownie białego pieczywa i mówił coś jeszcze o cytrusach i warzywach, soji, orzechy, jaka(nie, że nie mogę tego jeść ale w mniejszych ilościach) nie wiem dlaczego?! w każdym badz razie czy mam celiakie czy nie gluten muszę ograniczać ile się da. To jest chyba jakaś alergia pokarmowa biorąca się od tego glutenu czy coś takiego, pokazałem mu tą historie choroby i powiedział, że kaszel jest żródłem głównie jedzenia zdaje mi się glutenu. Dostałem Prazol osłonowo na jeden miesiąc i wziewy na uspokojenie kaszlu. Powiedział mi jeszcze o piwie, że picie w bardzo mocny sposób nasila ten kaszel(piłem go sporo) jak tego posłuchałem to alkoholu już się raczej do końca życia nie napiję nie żartuję. Dołączam fotkę z tymi produktami co mam ograniczać tam coś piszę o tym co mi zdiagnozował tylko ja tego juz nie rozczytam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.