nowa
Moderator: Moderatorzy
nowa
Przed chwilą zarejestrowałam się na tym forum. W sierpniu dowiedziałam się,że mam celiakię- do tej pory to jeszcze tak w pełni do mnie nie dotarło,tym bardziej,że nigdy nie odczuwałam i nadal nie odczuwam, żadnych dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego, a jednak - ją mam. U mnie objawia się wysokim poziomem cholesterolu i niedokrwistością. Czy jest ktoś, kto ma podobnie?
Re: nowa
na dobry początek- zanim zamieścisz nowy wątek czy post, poszukaj odpowiedniego działu/wątku, warto się też przedstawić w specjalnym powitalnym miejscu na forum. jeśli masz jakieś pytania, wpisz szukane wyrazy w wyszukiwarkę słowną w górnym prawym rogu, sprawdzisz wtedy czy nie ma już na nie odpowiedzi, czy ktoś nie ma podobnych zagwozdek.
zaburzenia gospodarki lipidowej, a tym bardziej anemia to klasyczne objawy celiakii, o której bardzo często mówi się na forum.
za wysoki cholesterol to głównie sprawa genów, często też niedoczynności tarczycy (w tym Hashimoto).
zaburzenia gospodarki lipidowej, a tym bardziej anemia to klasyczne objawy celiakii, o której bardzo często mówi się na forum.
za wysoki cholesterol to głównie sprawa genów, często też niedoczynności tarczycy (w tym Hashimoto).