Biedronka
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Re: Biedronka
Przepyszna, właśnie zjadłam. Koniecznie trzeba zrobić jakiś zapasik:) I w dodatku ta cena 9,99zł, a druga sztuka 50% taniej.
Mega ta pizza
szkoda że z paskudną szynką
<<

Potwierdzam b.dobra tylko trzeba dodać sera i jakieś oliwki itp. Szynka blee, ciasto super.
Wczoraj jadłam pizzę bezglutenową kupioną w biedronce. Była smaczna
http://www.biedronka.pl/pl/druga-pizza-taniej

http://www.biedronka.pl/pl/druga-pizza-taniej
Ja dzis jadlam
mega 
Moim zdaniem lepsza, niz w la cantinie
Ciut gorsza od mojej

Moim zdaniem lepsza, niz w la cantinie

Ciut gorsza od mojej

Oj z tym lepsza niż w la cantinie to wg. mnie gruuuuuuuuuuuuuuuuba przesada :p, w ogóle w la cantinie jest po prostu pizza a tutaj jednak wyrób pizza-podobny, nie mówię że nie smaczny ale ja w ogóle bym nie porównywał obu :p
Kwestia gustu 
Dla mnie w la cantinie ciasto jest marne. Sama pizza tez szalu nie robi
No ale tu juz decyduja gusta

Dla mnie w la cantinie ciasto jest marne. Sama pizza tez szalu nie robi

No ale tu juz decyduja gusta

-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Dla mnie też jest smaczniejsza niż w La Cantina
ale każdy ma prawo mieć inne zdanie
Martwi mnie co innego. Zauważyliście, że soki Bobofrut podrożały z 3,39 na 4,49? To jest prawie 33%
Ja już im napisałam, że stracili we mnie klientkę, skoro w osiedlowym sklepie mogę je kupić taniej

Martwi mnie co innego. Zauważyliście, że soki Bobofrut podrożały z 3,39 na 4,49? To jest prawie 33%

Ja już im napisałam, że stracili we mnie klientkę, skoro w osiedlowym sklepie mogę je kupić taniej

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Oj nie zgodzę się...w La Cantina jest najlepsza, bardzo smaczna jest też w Mommo Good Food.Anula80 pisze:Dla mnie też jest smaczniejsza niż w La Cantinaale każdy ma prawo mieć inne zdanie
Martwi mnie co innego. Zauważyliście, że soki Bobofrut podrożały z 3,39 na 4,49? To jest prawie 33%![]()

Aż przeszukałam wątek bo sama bym się dziś nacięła. Dobrze że przejrzałam papierkiAza pisze:Jeszcze w zeszłym roku ktoś pisał, że krówki Anabela z Biedronki (produkt Milanówka) są bg i od tamtej pory kupowałam je co jakiś czas, a teraz się nacięłam - niby te same krówki, tylko na wagę, niby to samo opakowanie, ale producent już nie ten, bo Jutrzenka - i na opakowaniu napis "może zawierać gluten".

Krówki Anabella na wagę są z Jutrzenki - maja gluten
Krówki Anabella pakowane w torebki z Milanówka są bezglutenowe

Papierek poza dopiskiem drobnym drukiem wygląda tak samo.
Być może byłem to nawet ja.bunkowa pisze:Aza pisze:Jeszcze w zeszłym roku ktoś pisał, że krówki Anabela z Biedronki (produkt Milanówka) są bg i od tamtej pory kupowałam je co jakiś czas, a teraz się nacięłam - niby te same krówki, tylko na wagę, niby to samo opakowanie, ale producent już nie ten, bo Jutrzenka - i na opakowaniu napis "może zawierać gluten".
Dlatego zawsze czytamy, co jest napisane na opakowaniu. Niestety, "bezglutenowość" produktów bardzo szybko zmienia się, dlatego musimy być zawsze czujni. Nie da się utworzyć uniwersalnej listy z produktami dozwolonymi.
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Zgadza się. Dzięki Bezglutenowej Mamie dowiedziałam się na przykład, że shake w McDonald's już nie jest bg 

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Heh faktycznie
a wiadomo od kiedy? (chodzi o shaka z Mc).

Wątek dotyczy Biedry, o szejkach z Maka piszemy w wątku Maka 

- salsamichal
- Aktywny Forumowicz