Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Cześć i czołem 

Cześć wszystkim, jestem nową osobą na forum i w diecie bezglutenowej. Na początku jak usłyszałam o chorobie brzmiało to jak ,,wyrok" ale wiem że da się żyć i funkcjonować normalnie. Z tą świadomością i dobrą myślą zaczynam przygodę na forum
pytań z dnia na dzień pojawia się coraz więcej ale najważniejsze jest to że trzymając dietę czuje się dobrze 

Witam. Jestem mamą dwóch dziewczynek, prawie 3,5-letniej Kaliny i 1,5-rocznej Gai. Starsza córka ma potwierdzoną już celiakię i prawdopodobnie nietolerancję laktozy. W sumie, to cieszę się z diagnozy, bo w końcu wiemy, co dziecku dolega i jak można pomóc.
Bardzo obawiałam się diety bg, ale nie jest tak źle :-) Powolutku ogarniamy, za kilka tygodni, miesięcy, zdobędziemy wprawę
Jakieś rady na początek?
Pozdrawiam.
Bardzo obawiałam się diety bg, ale nie jest tak źle :-) Powolutku ogarniamy, za kilka tygodni, miesięcy, zdobędziemy wprawę

Jakieś rady na początek?
Pozdrawiam.
Witamy wszystkich mocno bezglutenowo! 
I zapraszam do buszowania po forum, po rady, po przepisy, po wsparcie.

I zapraszam do buszowania po forum, po rady, po przepisy, po wsparcie.
Cześć,
jestem Ola i mam zdiagnozowaną celiakię od tygodnia. Jak większość nowicjuszy mam mnóstwo pytań, ale bardzo się cieszę, że powstała taka społeczność. Powoli będę się zapoznawała z tematami na forum. Stronę celiakia.pl czytałam już (mam wrażenie) kilka razy
Pozdrowienia!
jestem Ola i mam zdiagnozowaną celiakię od tygodnia. Jak większość nowicjuszy mam mnóstwo pytań, ale bardzo się cieszę, że powstała taka społeczność. Powoli będę się zapoznawała z tematami na forum. Stronę celiakia.pl czytałam już (mam wrażenie) kilka razy

Pozdrowienia!
- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Dzień dobry,
powodzenia Olu w poznawaniu bezglutenowego życia. Na forum.celiakia.pl, na celiakia.pl i spotkaniach Stowarzyszenia dowiesz się wszystkiego, co konieczne.
Witaj na pokładzie
powodzenia Olu w poznawaniu bezglutenowego życia. Na forum.celiakia.pl, na celiakia.pl i spotkaniach Stowarzyszenia dowiesz się wszystkiego, co konieczne.
Witaj na pokładzie

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
Cześć, jestem mamą 10 letniej córeczki, u której zdiagnozowano celiakię i chorobę Duhringa. Jesteśmy na początku drogi , jednak pełni optymizmu, że damy radę (z waszą pomocą oczywiście).
Chętnie nawiążę kontakt z innymi chorymi na Duhringa. Pozdrawiam wszystkich
Chętnie nawiążę kontakt z innymi chorymi na Duhringa. Pozdrawiam wszystkich

Czołem 

Dzień dobry. Właśnie od tygodnia jesteśmy a dokładnie córka na diecie. Po 15 latach życia wykryto u niej celiakię. Logując się tutaj liczę w razie potrzeby na pomoc. Pozdrawiam Wojtek
Witamy!
witam wszystkich
Witam wszystkich.
Tydzień temu dowiedziałam się że moje dwuletnie dziecko ma celiakię. Logując się tutaj liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Ela
Tydzień temu dowiedziałam się że moje dwuletnie dziecko ma celiakię. Logując się tutaj liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Ela
Czołem 

Cześć, jestem mama 7latka, który ma podejrzenie choroby Dhuringa. Weszlismy na diete bezglutenowa. Mieszkamy we Wroclawiu. Chetnie poznam rodziców, którzy stosują diete u swoich dzieci we Wro ( zdradza swoje sekrety, podpowiedza gdzie robia zakupy, jak przygotowuja posiki im do szkol. moze sami pieka chleb? ).
pozdrawiam serdeczenie
Forsycja
pozdrawiam serdeczenie
Forsycja
Witamy na forum! 
W prawym górnym rogu jest wyszukiwarka słowna, która kieruje do szukanych treści po wpisaniu wyrazu/ów.

W prawym górnym rogu jest wyszukiwarka słowna, która kieruje do szukanych treści po wpisaniu wyrazu/ów.