Lublin
Moderator: Moderatorzy
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
sklep w Lublinie
Podaję telefon do sklepu miody w Lublinie TEL. 081 532-00-84
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
TPD-LUBLIN / SKLEP Z BEZGLUTENOWĄ ŻYWNOŚCIĄ /
KOŁO PRZYJACIÓŁ DZIECI NA DIECIE BEZGLUTENOWEJ
UL. RACŁAWICKA 24
LUBLIN TEL 533-05-68
UL. RACŁAWICKA 24
LUBLIN TEL 533-05-68
Witam!
O ile się orientuję, to w Lublinie jest tylko 1 (jeden
) sklep, w którym można kupić żywność bezglutenową - Miody na ul. Zamojskiej (Bezgluten, Glutenex, Glutano, Schar). Poza tym nie udało mi się namierzyć żadnego. Kiedyś był taki na ul. Narutowicza, ale teraz mają tylko wegetariańskie jedzenie. Na moje pytanie (nieśmiałe) pan prowadzący sklep zalał mnie potokiem żalów, że nikt "tego" nie kupował. Tylko reklamy to nie miał żadnej.
Jakby ktoś wiedział więcej, to też jestem ciekawa. Pozdrawiam.

O ile się orientuję, to w Lublinie jest tylko 1 (jeden

Jakby ktoś wiedział więcej, to też jestem ciekawa. Pozdrawiam.
Mam informację od miłej pani z Bezglutenu, że otwarto w Lublinie nowy sklep z żywnością bezglutenową! Jest to filia sklepu z ul. Zamojskiej i mieści się na ul. Krakowskie Przedmieście 41/14. Z tego, co się zorientowałam (bo jeszcze tam nie byłam) jest to prawie na przeciwko Rossmana, w tej samej kamienicy w której mieści się księgarnia Sentencja.
Teraz sklep, a w zasadzie sklepy nazywają się Staropolska Galeria Smaku. Mieszczą się przy ul. Zamojskiej 14 tel 532 00 84 (pn-pt 9-18 so 10-14) Krakowskie Przedmieście 41 w bramie.(pn -pt 7-20 i so chyba 10-16. telefonu niestety nie znam.wiem jedno, że w kazdym tygodniu jest dostawa, w jednym z Poznania w następnym z Krakowa itd. i wiem na pewno że przy zakupach ponad 100 są rabaty i trzeba sie o nie upominać bo czasami dziewuszkom sie zapomni.:)Pozdrawiam Pedro
bylem, widzialem- nic specjalnego....próba skopiowania towaru ze staropolskiej galerii smaku i magicznego ogrodu zakonczona mizernym efektem. Pozostaje przy oryginalach.
Pozdrawiam:)
[ Dodano: Wto 15 Sty, 2008 14:48 ]
dzisiaj weszła na rynek lubelski nowa firma bezglutenowa...w sklepach na zamojskiej i krakowskim Panie wydaja produkty w ramach promocji za darmo.trwać to bedzie do wyczerpania zapasów.Pozdrawiam
Pozdrawiam:)
[ Dodano: Wto 15 Sty, 2008 14:48 ]
dzisiaj weszła na rynek lubelski nowa firma bezglutenowa...w sklepach na zamojskiej i krakowskim Panie wydaja produkty w ramach promocji za darmo.trwać to bedzie do wyczerpania zapasów.Pozdrawiam