Producenci żywności oraz Internetowe sklepy z żywnością

Jak sama nazwa wskazuje...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Paja Bongo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Paja Bongo »

Rafal_tata pisze:hehe, no to rozpisujemy konkurs! kto upiecze najsmaczniejszy chleb dla Paja Bongo
Dziękuję Bracie za dobre słowo. I funduję nagrodę dla najsmaczniejszego chlebka. Jaką? A po prostu... go zjem!
Wiadomości o mojej śmierci są mocno przesadzone.
Awatar użytkownika
kabran
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: kabran »

Cóż, pieczenie chleba dla Ciebie nie wydaje mi się najlepszym pomysłem... Bo w jaki sposób miałabym Ci go dostarczyć? Pocztą? :D :D :D
A może zamiast chleba, który do wykonania jest dosyć trudny i wymaga niejakiej wprawy, spróbujesz upiec...ciasto? "Nie mają chleba, niech jedzą ciastka"... czy jakoś tak... Łatwe i zawsze wychodzą: ciasto vixi oraz bananowiec. Ciasto vixi posmarowane dżemem może udawać kanapkę na słodko. Minusem owych jest to, że wymagają zastosowania mixu bezglutenowego, ale to łatwiej kupić niż chleb... Nawet w Łodzi :wink:
A tak na marginesie: na Forum jest dział z adresami sklepów, może coś znajdziesz dla siebie? Jutro sobota, masz jeszcze szanse. :wink:
The quickest way to an enemy's heart is through his ribcage.
Nie, nie jestem lekarzem... I mam Crohna.
Obrazek
Awatar użytkownika
Małgorzata
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Małgorzata »

Paja Bongo, w Łodzi jest trochę sklepów z chlebem:

topics2/lodz-vt44.htm?highlight=sklep++%B3odzi

Pamiętaj, że kupiony w wiekszej ilości można zamrozić.
Obrazek
Awatar użytkownika
Rafal_tata
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Rafal_tata »

Awatar użytkownika
kabran
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: kabran »

No, mnie Bezgluten ostatnio trochę wkurzył. Wielki plus za szybkość (w czwartek zamówiłam, w piątek w południe przyszła paczka), ale stan przesyłki był opłakany. Poprzednim razem miałam rozprute kluski, grzecznie pozbierałam i nie robiłam rozróby. Ale rozsypane w paczce kilo miksu + pomylone zamówienie, chyba wyczerpało moją cierpliwośc... :roll:
The quickest way to an enemy's heart is through his ribcage.
Nie, nie jestem lekarzem... I mam Crohna.
Obrazek
Awatar użytkownika
Rafal_tata
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Rafal_tata »

Możliwe. Nie zamawiam od nich bezpośrednio, bo sklep w Krakowie przy ul. Królewskiej/Kijowskiej sprzedaje produkty obydwu krajowych firm + Schaer, więc nie mam takiej potrzeby. No, ale skoro tak traktują klienta... Musisz ich zwyczajnie opieprzyć, muszą się liczyć z opinią klientów :?
Awatar użytkownika
Agniesia
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Agniesia »

kabran, też miałam kiedyś paczkę z porozrywanymi opakowaniami miksu i pomylone ilości. Zrobiłam zdjęcie bo wszystko było w białym proszku. Napisałam do nich, co było nie tak przysłane i ile było rozerwanych torebek. Obyło się bez wysyłania zdjęcia i dostałam poniszczony towar jeszcze raz :D Przeprosili mnie wytłumaczyli że praktykanci pakowali, faktycznie było inaczej zapakowane niż zwykle. Zawsze każda mąka była zapakowana w osobnym worku.
Następnym razem napisz do nich, w końcu to Twoje pieniądze.
Obrazek
ODPOWIEDZ