produkty firmy "Bezgluten"
Moderator: Moderatorzy
produkty firmy "Bezgluten"
dziuś kupiłam dośc dużo produktów owej firmy. jest to dla mnie całkowita nowość, gdyż do tej pory spożywałyśmy jedynie jedzonko Glutenex-owe. Firma ma siedzibę w Krakowie i całkiem niezły asortyment. dziś kupiłam chleb z ziarnami amarantusa(jadłam całkiem niezły), bułki maślane ,makaron, mąkę chlebową ,ciasto naleśnikowe, i biszkopty. te ostatnie są mięciutkie i bardzo smaczne. zobaczymy jak reszta produktów. cenowo podobnie do Glutenexu. nieznacznie taniej- ok 30-40gr/szt 

adres strony jest podany na opakowaniu (www.bezgluten.pl)ale jak się okazuje nic tam jeszcze nie ma... Namiary na firmę:
ul. Katowicka 41
31-351 Kraków
tel.(012)626 58 08
Kupowałam w sklepie w Bydgoszczy.jak z zaopatrzeniem w innych miastach?-nie mam pojęcia
a ceny? za chlebek mleczny z Glutenexu płacę chyba 5,50 PLN a kupiony amarantusowy (był najdroższy) kosztował 5,20 PLN inne chlebki w cenie 4,70. Bułki maślane chyba po 3,70 PLN/4 szt. (Glutenex około 4PLN) Makaron 500g. za około 11 PLN więcej cen nie pamiętam- za co przepraszam
ul. Katowicka 41
31-351 Kraków
tel.(012)626 58 08
Kupowałam w sklepie w Bydgoszczy.jak z zaopatrzeniem w innych miastach?-nie mam pojęcia
a ceny? za chlebek mleczny z Glutenexu płacę chyba 5,50 PLN a kupiony amarantusowy (był najdroższy) kosztował 5,20 PLN inne chlebki w cenie 4,70. Bułki maślane chyba po 3,70 PLN/4 szt. (Glutenex około 4PLN) Makaron 500g. za około 11 PLN więcej cen nie pamiętam- za co przepraszam
No rzeczywiście z tej strony internetowej nie można się dużo dowiedzieć 
Miejmy nadzieję, że wkrótce się to zmieni.
Ale dziękuję za dane adresowe - gdy tylko znajdę chwilę wolnego czasu podejdę i sprawdzę czy można coś tam kupić czy jest to tylko siedziba firmy.
Pozdrawiam

Miejmy nadzieję, że wkrótce się to zmieni.
Ale dziękuję za dane adresowe - gdy tylko znajdę chwilę wolnego czasu podejdę i sprawdzę czy można coś tam kupić czy jest to tylko siedziba firmy.
Pozdrawiam
lat 29, diagnoza - choroba Duhringa (VIII 2004)
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
gluteno
Dzwoniłam do firmy GLUTENO wysyłają spedpolem paczki. Czekam na ofertę ich firmy . Pozdrawiam . Mam nadzieję że mojej córce będą pasowały ich wyroby / straszny niejadek / 

Re: gluteno
prosze podaj chociaż kilka przykładowych cen. chlebki, makarony, mąka może jakeiś ciasteczkaJola-Gabrysia pisze:Dzwoniłam do firmy GLUTENO wysyłają spedpolem paczki. Czekam na ofertę ich firmy . Pozdrawiam . Mam nadzieję że mojej córce będą pasowały ich wyroby / straszny niejadek /
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
Bezgluten
Strona ruszyła