Za okolo tydzien wyniki...
Poczulam sie jak zdesperowana hipochondryczna mamuska...ale to moze od tej .tarczycy tak mam ...

Moderator: Moderatorzy
Mnie to po prostu przeraża...jomate pisze:jest wiele chorób które wywołały szczepienia !!! Naprawde jak idziecie zaszczepic dziecko upewnijcie sie ,że jest w 100% zdrowe!!
Ja ostatnio badałam sobie kontrolnie przeciwciała na Wilczej i pani wyraźnie powiedziała, że nie muszę być na czczo.gosia888 pisze:czy jesli dam o 6 rano mleko modyfikowane a o 9 bedzie mial pobieraną krew na badania Iga to one wyjdą miarodajnie? Bo w sumie nie wiem co będzie na tej wizycie. Zadzwoniłam i sie spytałam czy dziecko ma byc na czczo to pielegniarka powiedziala zebym zadzwonila jutro jak bedzie lekarka. Nastepnego dnia zadzwonilam a tu inna pielegniarka na mnie warknela ze jesli nie mamy na liscie z CZD napisane ze mamy byc na czczo to musimy a jesli nie to nie.
Dlaczego podejrzewasz celiakię skoro badania ja wykluczyły ?pola pisze:Mam synka 3-letniego, ze stwierdzoną alergią na mąkę. Miał robione badania w kier. celiakii (z krwi) i nie wykazały tej choroby. Czy możecie mi jednak pomóc ocenic, jakie jest prawdopodobieństwo, że synek ma tą chorobę?