produkty firmy "Bezgluten"
Moderator: Moderatorzy
próbowałam ciasteczek
markizy czekoladowe z nadzieniem kokosowym- u mnie 5,80/paczkę
ciasteczka pienione z nadzieniem orzechowym cena jw.
te pierwsze w smaku są zbliżone do zwykłych ale te drugie... mnie nie smakują w ogóle. Typowe rozsypujące się w buzi, bez wyraźnie zaznaczonego smaku. oczywiście jest to kwestia gustu...
według mnie najlepsze są mięciutkie biszkopciki z tej firmy. ceny dokładnie nie znam
markizy czekoladowe z nadzieniem kokosowym- u mnie 5,80/paczkę
ciasteczka pienione z nadzieniem orzechowym cena jw.
te pierwsze w smaku są zbliżone do zwykłych ale te drugie... mnie nie smakują w ogóle. Typowe rozsypujące się w buzi, bez wyraźnie zaznaczonego smaku. oczywiście jest to kwestia gustu...
według mnie najlepsze są mięciutkie biszkopciki z tej firmy. ceny dokładnie nie znam
Re: Bezgluten
Czy ta firma jest w stanie przesłać cennik produktów.Weszłam na tą stronkę ale nie jest podany adres pocztowy,czy Wiecie jakie są ceny i czy już przesyłają produkty do domu??Pozdrawiam.Jola-Gabrysia pisze:Strona ruszyła
Mama 26-letniej Moniki,córka chora praktycznie od urodzenia.Zdiagnozowana celiakia 2004 r.wrzesień/październik.12 lat zabiegów o zdrowie dziecka...
To wynika z tego,że najbardziej opłaca się jednak sklep w Dąbrowie Górniczej,gdzie ceny są zbliżone do ofert tych firm i nie trzeba ponosić kosztów wysyłki.Ten sklep prowadzi bardzo sympatyczny pan.Chlebek 400g kosztuje 6,40 a nowość maślany 4,20 za 300gr.Pozdrawiam.
Mama 26-letniej Moniki,córka chora praktycznie od urodzenia.Zdiagnozowana celiakia 2004 r.wrzesień/październik.12 lat zabiegów o zdrowie dziecka...
Witam!
Jestem nowicjuszką na tej stronie, ponieważ jestem bezpośrednio zainteresowana. Z produktami Bezglutenu zetknęłam się już jakis czas temu i jestem z nich bardzo zadowolona.
Strona internetowa od kilku dni jest już w pełni aktywna i widać, że ciągle ją rozbudowywują (jest już nawet sklep internetowy, jeszcze nie aktywny ale zapewne niedługo go włączą).
Jestem nowicjuszką na tej stronie, ponieważ jestem bezpośrednio zainteresowana. Z produktami Bezglutenu zetknęłam się już jakis czas temu i jestem z nich bardzo zadowolona.
Strona internetowa od kilku dni jest już w pełni aktywna i widać, że ciągle ją rozbudowywują (jest już nawet sklep internetowy, jeszcze nie aktywny ale zapewne niedługo go włączą).
Ostatnio zmieniony wt 19 paź, 2004 20:18 przez żelka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zamawiam od nich produkty regularnie 1 w tygodniu i za przesyłkę do 30 kg płacę kurierowi 13.50 plus VAT czyli ok. 16 złotych. Przesyłki dochodzą w nienaruszonym stanie, zawsze dostaje je w terminie i jestem bardzo zadowolona.jomate pisze:Ja dostałam od nich cennik pocztą. Ceny są zbliżone do tych z Glutenexu, ale koszt przesyłki jest znacznie większy. Za małą paczkę 25 zł, za dużą pow. 350 zł jest za darmo.
Tak więc proponuję Ci ponownie skontaktowć sie z Bezglutenem, bo może zaszło jakieś nieporozumienie.
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
Ja wysłałam SMS-a z prośbą o wykaz produktów i cennik. Rzeczywiście pan był bardzo miły, oddzwonił zaraz i po paru dniach dostałam pocztą wszystko o co prosiłam. Teraz składam zamówienie, wyślę fax-em i mam nadzięję, że produkty będą smakowały mojej Olce. PozdrawiamJolka pisze:Ja tez zadzwoniłam do tej firmy i mily pan obiecał mi ze przyślą pełna ofertę ale do tej pory ani widu ani słychu .

Agnieszka, Olka i Madzia