Bezgluten
Moderator: Moderatorzy
Bezgluten
jest taka firma na katowickiej w krakowie ... stowarzyszenie w którym kupije chleb do tej pory sprowadzało go z poznania.. a teraz maja w ofercie chleb z tej piekarni jest pycha..tyle ze pewnie taniej byłoby kupowac go bezpośrednio nie sprawdziłam tego miejsca ale odrazu polecam.. maja kilka rodzajów chleba w tym taki który wyglada jak ZWYKŁY !!
Ostatnio zmieniony ndz 16 kwie, 2006 21:18 przez renatka84, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
Polecam produkty
Polecam mąkę makaronowo naleśnikową wychodzaą z niej wspaniałe naleśniki i pierogi poza tym z mąki clebowej bezglutenowej w automatach do wypieku chleba również w programie glutenfrei firmy Panasonik w/g przepisów podananych w instrukcjach
Rzeczywiście chleb maślany jest super , równiez chleb niskobiałkowy smakował mojemu synowi .Ale co do maki makaronowo naleśnikowej to się zawiodłam . Naleśniki owszem były smaczne ale miałam problemy z odwracaniem ciasta na patelni bo ciasto robiło sie bardzo puchate i dlatego zle sie smażyło .
Prowokacja własnie sie zaczeła !
-
- Nowicjusz
Telefonowałam do firmy Bezgluten w Krakowie i dowiedzałam się, że do Warszawy dostarczają produkty, ale narazie w niewielkich ilościach (do sklepu na Górczewską zamówiono 2 chleby maślane) Zamówiłam produkty przez telefon i następnego dnia otrzymałam przesyłkę ze świeżym chlebkiem (jest naprawdę dobry) Lista produktów jest do ściągnięcia na stronie - ceny są atrakcyjniejsze niż np. w Glutenexie.
-
- Nowicjusz
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
:cheesy:
jeśli ktoś mieszka w Krakowie albo w okolicach to zachecam do odwiedzenia Bezglutenu. Najlepiej dzień wcześniej zadzwonić i "umówić" sie na produkty które chcemy. ja tak niedawno zrobiłam i mam świeży chlebek i w dodatku duzo tańszy;.podaję ich ceny:
chleb maślany, slonecznikowy, sojowy 4,15
chleb z amarantusem 4,69
bułki 3,04
pozdrawiam
ps. prowadzą sprzedaz wysyłkową przez firme kurierską, wiem tez że powiększa asortyment o ciasta foremkowe.
jeśli ktoś mieszka w Krakowie albo w okolicach to zachecam do odwiedzenia Bezglutenu. Najlepiej dzień wcześniej zadzwonić i "umówić" sie na produkty które chcemy. ja tak niedawno zrobiłam i mam świeży chlebek i w dodatku duzo tańszy;.podaję ich ceny:
chleb maślany, slonecznikowy, sojowy 4,15
chleb z amarantusem 4,69
bułki 3,04
pozdrawiam
ps. prowadzą sprzedaz wysyłkową przez firme kurierską, wiem tez że powiększa asortyment o ciasta foremkowe.