Przedstaw się :)

Jesteś nowy na forum?
Przedstaw siebie innym użytkownikom, zapoznaj się z instrukcją funkcji Szukaj.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Barichelo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Barichelo »

Witam !

Jestem Michał , mam 21 lat . Celiakie zdiagnozowano u mnie w maju br.

Pozdrawiam
Proxim
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Proxim »

Witam
Mam 34 lat i zdiagnozowano u mnie celiakie w lipcu 2007 i od tej pory na diecie bezglutenowej . Teraz dopiero czuję naprawdę super i waga idzie w górę do tej pory 12 kg.
KlaudiaB
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: KlaudiaB »

Witam, Na imię mam Klaudia, w marcu skończę 25 lat i od urodzenia jestem na diecie. Fakt z przerwami, czasem udaje mi się troszkę pojeść zakazanych rzeczy, no ale cóż tak wygląda prowokacja:))
Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
Ola:)
Nowicjusz
Nowicjusz

hej

Post autor: Ola:) »

nazywam się ola i mam 21 lat o chorobie i o diecie dowiedziałam sie 3 dni temu
mam dość tej diety:(
Awatar użytkownika
pipin
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: pipin »

hej. Mam na imię Goska na diecie jestem od września, choć jak byłam malutka też miałam celiakie. Teraz już 16 skonczyłam :oops: . Nie jest źle :) To tyle. Pozdrowienia :D
Awatar użytkownika
Black Rider
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Black Rider »

Witam wszystkich!
Piotrek melduje się na pokładzie. Mam 17 lat, a celiakię wykryto u mnie dwa lata temu.
Pozdrawiam :)
Obrazek
Hej, ptaszku, mam wiadomość złą:
Twój dom się pali, a dzieci same są!
Fragola
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Fragola »

Witam Wszystkich Forumowiczów!

Będąc dzieckiem chorowałam na celiakię; do 4. roku życia przebywałam na diecie bezglutenowej. Teraz jem prawie wszystko i stąd moje zaniepokojenie, a mianowicie, czy choroba faktycznie może powrócić? Rzekomo wyleczono mnie z niej kilkanaście lat temu, ale przecież celiakii nie da się do końca wyeliminować...
pozytywnieinna
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: pozytywnieinna »

Witam!
Mam na imię Ola i mam 17 lat, celiakie wykryto u mnie w wrześniu 2007 roku.
Z dietą sobie jeszcze nie radze. Moja silna wola też nie jest za silna :(
dorotea
Nowicjusz
Nowicjusz

przedstaw sie

Post autor: dorotea »

CIAO-mam na imie dorota od 3 lat lecze sie na LES(lupus erytematoso systemico)a teraz mam tez podejzenie o celiake
Nikola
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Nikola »

Witam!Moja córka Nikola ma 2 latka i zespół złego wchłaniania.Na diecie bezglutenowej jest od kwietnia tego roku.
sarenka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: sarenka »

Cześć
Jestem Gosia.
Nie mam zdiagnozowanej celiakii, ale poważne podejrzenia.. Liczę na Wasze dobre serce i kilka dobrych rad :)
Mati02
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Mati02 »

Witam! Jestem Grażyna mama 2- letniego Mateusza. Celiakie zdiagnozowano u niego w sierpniu tego roku, 4 miesiące jest już na diecie. Od sierpnia korzystam z porad FORUM. Wielkie dzięki.
pozdrawiam mama Mati02
Justyna W
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Justyna W »

Jestem Justyna mam dwuletniego synka Piotrusia,jest na diecie bezglutenowej miesiąc czasu,celiakie ma podejrzaną,diete zalecona na trzy miesiące,chetnie skorzystam z porad na forum,pozdrawiamy!!! :)
rennia
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: rennia »

Cześć, jestem Ania :)
Jak na razie nie ma potwierdzonej celiakii...Obecnie tylko ja ją podejrzewam, moja pani gastrolog zlecila mi badania na lamblie, pasozyty krew utajona, i nic, jestem zdrowa jak ryba...sama zrobilam sobie badanie na grzyby, i wyszly przy czym zastanawiam sie czy aby to one byly przyczyna moich dolegliwosci...gdy powiedzialam jej ze podejrzewam celiakie usmiechnela sie tylko i stawierdzila ze gdybym byla watlej budowy ciala, to moze ale nie jestem wiec ja wyklucza...Mam do was wielką prośbe, chcialabym sama zrobic badanie na celiakie. To z krwi, ale nie mam pojecia gdzie je zrobic. Obdzwonilam juz chyba wszystkie znane mi miejsca w Krakowie i nigdzie ich nie robia. Jesli ktos z was wie gdzie w Krakowie moglabym wykonac to badanie<oczywiscie na swoj koszt, bo do gastrologa ze wzgledu na to ze nic nie wyszlo w badaniach mam dopiero za 2 miesiace> prosze napiszcie. Pozdrawiam:)
Urszula
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Urszula »

Witam, mam na imię Ula, lat 31. Moja dwuletnia córeczka jest alergiczką, od szóstego miesiąca życia jest na diecie bezmlecznej i bezjajecznej, a od połowy października - również bezglutenowej. Niestety, nie smakuje jej dietetyczne pieczywo ;( Może się przyzwyczai ???
ODPOWIEDZ