Dobry lekarz w Warszawie
Moderator: Moderatorzy
Dobry lekarz w Warszawie
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego lekarza w Warszawie, który specjalizuje się w celiakii? Z góry dziękuję.
Witaj
Ja również jakiś czas temu pytałam na tym forum o sprawdzonego specjalistę w tej dziedzinie (temat: lekarze..) i niestety nikt mi nikogo nie polecił
Udałam się do Przychodni Polskiej Fundacji Gastroenterologii przy ul. Waryńskiego 10a. Półtora roku temu robiłam też tam gastroskopię. Jest tam wielu specjalistów, niestety wizyta u profesora kosztuje 120,00 zł. Osobiście nie byłam zachwycona rozmową z panem profesorem. To śmieszne ale zapytał mnie do czego mi jest potrzebny płyn lugola. Wydaje mi się, że specjalista z takim tyulem powinien wiedzieć takie rzeczy
????? No ale coż pożyjemy zobaczymy - póki co zmienił mi leki na refluks i kazał przyjść za półtora miesiąca. Jeśli nie masz żadnego lekarza może spróbuj tam. Tel.:825-62-99, 825-70-97.
Powodzenia i pozdrawiam
Ja również jakiś czas temu pytałam na tym forum o sprawdzonego specjalistę w tej dziedzinie (temat: lekarze..) i niestety nikt mi nikogo nie polecił

Udałam się do Przychodni Polskiej Fundacji Gastroenterologii przy ul. Waryńskiego 10a. Półtora roku temu robiłam też tam gastroskopię. Jest tam wielu specjalistów, niestety wizyta u profesora kosztuje 120,00 zł. Osobiście nie byłam zachwycona rozmową z panem profesorem. To śmieszne ale zapytał mnie do czego mi jest potrzebny płyn lugola. Wydaje mi się, że specjalista z takim tyulem powinien wiedzieć takie rzeczy

Powodzenia i pozdrawiam
Celiakia - zdiagnozowana w marcu 2003 r.
- anakon
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Ja troche z innej beczki-nie polecam dr Hozyasza w IMiD; chodze tam razem z dzieckiem i mam szczerze dosc, mysle juz nad zmiana (moze na CZD) Pan jest zainteresowany mna(naukowo)a dzieckiem w cale i srednio mi sie to podoba, bo najbardziej interesuje mnie los dziecka, a ja i tak jakos sobie poradze(radzilam sobie bez niego 30 lat i jakos zyje)
I niestety to co mi sie w lekarzach bardzo nie podoba to z panem nie ma dyskusji, on wie najlepiej i kropka...to nie jest na pewno osoba ktora sie przejmie losem pacjenta, raczej swoja praca naukowa, przykro ze tak pisze, ale sa to moje odczucia i doswiadczenia i gdyby ktos musial do niego isc, to bedzie przynajmniej ostrzezony.
I niestety to co mi sie w lekarzach bardzo nie podoba to z panem nie ma dyskusji, on wie najlepiej i kropka...to nie jest na pewno osoba ktora sie przejmie losem pacjenta, raczej swoja praca naukowa, przykro ze tak pisze, ale sa to moje odczucia i doswiadczenia i gdyby ktos musial do niego isc, to bedzie przynajmniej ostrzezony.
hmm
ja trafiłam z dzieckiem do poradni gastrologicznej w szpitalu na działdowskiej - trafiłam do profesora Radzikowskiego i o dziwo zajął sie i mną i dzieckiem. Można spróbować umówić sie do dr Albrechta - on jest i pediatryczny i dorosły, prywatnie przyjmuje gdzieś na mokotowskiej - mam jakieś telefony ale wole na priv podwać.
madzia
- Małgorzata
- -#Moderator