Jak schudnąć...
Moderator: Moderatorzy
Jak schudnąć...
Zdarzało mi sie nie przestrzeganie diety...Konsekwencją tego jest to, że przytyłam....
Teraz przestrzegam dietę, chodzę na basen, ale i tak nie moge nic a nic schudnąć..Co zrobić??
Prosze o pomoc...
Teraz przestrzegam dietę, chodzę na basen, ale i tak nie moge nic a nic schudnąć..Co zrobić??
Prosze o pomoc...
Ostatnio zmieniony wt 29 kwie, 2008 20:10 przez Młoda_17, łącznie zmieniany 1 raz.
- Magdalaena
- -#Moderator
Re: Jak schudnąć...
Wydaje mi się, że przytyłaś raczej od stosowania diety. Stan kosmków jelitowych poprawia się, więcej wartości odżywczych jest wchłanianych ....Młoda_17 pisze:Zdarzało mi sie nie przestrzeganie diety...Konsekwencją tego jest to, że przytyłam....
Większość z nas przytyła po przejściu na dietę - tylko, że niektórzy byli wcześniej wychudzeni i to przytycie stanowiło powrót do normalnej wagi.
-
- Nowicjusz
- Magdalaena
- -#Moderator
mówisz poważnie ? Przecież zostaje wtedy do jedzenia mięso, olej, smalec, cukier, mąki nieglutenowe, ziemniaki ...Nastka pisze:Jak schudnąć?- Przejść dodatkowo na dietę bezmleczną i bezjajecznąi po sprawie. Można się opychać czym się da
Duża porcja pysznych domowych frytek codziennie i przestałabym się mieścić w drzwi.
Czy ktoś z Was, kto przytył po przejściu na dietę, też ma problemy ze schudnięciem ? Jem dużo mniej niż kiedyś , a waga nie chce iść w dół. Wręcz wystarczy chwila nieuwagi (np. święta) spodnie przestają się dopinać.
Pół żartem, pół serioMagdalaena pisze:Nastka napisał/a:
Jak schudnąć?- Przejść dodatkowo na dietę bezmleczną i bezjajecznąi po sprawie. Można się opychać czym się da
mówisz poważnie ? Przecież zostaje wtedy do jedzenia mięso, olej, smalec, cukier, mąki nieglutenowe, ziemniaki ...
Duża porcja pysznych domowych frytek codziennie i przestałabym się mieścić w drzwi.