Od mniej więcej tygodnia mam zółty nalot na tylniej części języka, a na jego czubku biały i uczucie pieczenia. Czego może to być wynikiem??? Pomóżcie,
Jestem celiakiem od 2006 roku bez remisji cały czas problemy, kłopoty, pomimo stosowania diety i leków nic nie pomaga ((
ja od 20 lat mam pleśniawki na języku, biały nalot i popękany wiecznie język, które były tłumaczone jako język geograficzny.. Wiecznie przepisywano mi nystatynę, aftiny itp.. Nigdy nie było efektu...
Ostatnio zmieniony ndz 20 lip, 2008 10:49 przez UlotnaChwila2005, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czymże jest człowiek w przyrodzie? - Nicością wobec nieskończoności, wszystkim wobec nicości, pośrodkiem między niczym a wszystkim..."
Ja przed przejsciem na diete tez mialam to samo i moj znajomy polecil mi plukanie jamy ustnej roztworem:letnia woda+olejek drzewa herbacianego.Rewelacja!!!
Pomaga takze przy zapalenii gardla,roznorakich grzybicach,po ukaszeniach komarow czy os.Uwaga dobry tez dla psow i kotow jako odstraszacz pchel i kleszczy. Hehehe