anakon pisze:Rozumiem, ze te ceny sa od producenta...bo u mnie w sklepie w Wwie, ktory w koncu znalazlam- bazarek na Tarchominie sa jakby drozsze i to chyba sporo...maja tez w Careffour Targówek-sklep ze zdrowa zywnoscia; przynajmniej niektore produkty bezglutenu.
tak to są ceny przysłane mi przez producenta - paczka jakieś 20zł. Więc zależy ile na raz zamawiasz i jak sobie cenisz wygodę
a od 300 dostawa gratis
Ostatnio zmieniony czw 16 gru, 2004 16:56 przez credo, łącznie zmieniany 1 raz.
ale makarony wolę z glutenexu - lepiej wyglądają (bardziej żółte) lepiej się gotują ( te się sklejają) no i lepiej smakują. A nawet sa tańsze (chyba bo dawno nie kupowałam)
Polecam nowy produkt Bezglutenu bagietkę 60 cm - jest bardzo smaczna , rewelacja .Sądzę że bagietka będzie super produktem bezglutenowym roku 2005 . Należy się im medal tak jak za bochenek .
Wywołała zachwyt u mojej córki .
Życzę firmie BEZGLUTEN nowych pomysłów i sukcesów
Pokroiłam bagietkę bezglutenu na kromeczki, nałożyłam farsz pieczarkowy (pieczarki + cebulka; jak do pierożków), posypałam serem parmezam i włożyłam do piekarnika 220 stopni - powyżej 10 minut.
Wyszły mi bardzo dobre, chrupiące tościki, polecam, ładnie się prezentują na talerzu :-)))
Witam w Nowym Roku.
W Bezglutenie pojawiły się nowe produkty: bagietka i "Kolacz Razowy" z ziarnami lnu, słonecznika, kukurydzy itp.
Bagietka odlotowa ale kołacza jeszcze nie zdążyłam spróbować.
Polecam i pozdraiwam.
Niestety nie znam cen bo dostałam je jako gratisy :mrgreen:
Jestescie szczęściary bo ja nie mogłam kup[ić tej bagietki , bo podobno maja problem z opakowaniami i na razie dawali ja jako gratisy a produkcja ma podobno ruszyc trochę póżniej.
Jestem pod wrażeniem ich mieszanki mąki "razowej".
Upiekłem w maszynce Panasonica: smaczny (trzeba tylko dać więcej soli), wilgotny, nie kruszy się. Dawno nie jadłem czegoś równie podobnego do normalnego pieczywa.
Brawo Bezgluten!
dowiedziałam się że planują bezglutenowe baranki na święta (takie co na stół się kładzie) i duży wybór ciast. ja dostałam ostatnio mufinki do degustacji (takie małe pyszne babeczki z bakaliami) i też podobno będą dostępne. Na pewno się skuszę, a właściwie to nie mogę się już doczekać ... mniam
Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt!!!
Z tego co sie orientuje maja ogromniasty wybor ciast... dla leniwich. Pyszny jest zawijaniec z makiem., ale kazdy powiniem wybrac cos dla siebie. Wzialem dla Misi takze Swieconke Bezglutenowa, taka babeczka do koszyka. Wyglada apetycznie.
Pojawi sie nowa oferta ciastek. W poniedzialek powinny byc ciasteczka z makiem i czekolada. Do kawy bomba, wiem bo probowalem... Dzis dostalem do testowania takze 2 inne rodzaje... boire do domu, mama sie ucieszy ze bedzie moga Ewcie poczestowac czyms pysznym. Jedna sa z calym orzechem laskowym w czekoladzie. Drugie z marmolada. Jak Misia sprobuje to zda recanzje...