Pierwsze spotkanie w Rzeszowie
Moderator: Moderatorzy
Pierwsze spotkanie w Rzeszowie
Witam! byliśmy dzisiaj w szpitalu w Rzeszowie i dowiedzieliśmy sie że na dzień 06.12. 2008r planowane jest pierwsze spotkanie osób na diecie bezglutenowej w województwie podkarpackim. Na spotkaniu ma byc ktoś z Warszawy i jakie sprawy będą poruszane tego nie wiem, czy ktoś z naszego województwa byłby zainteresowany, bo my tak: pozdrawiam
- Małgorzata
- -#Moderator
Tak, będzie pierwsze spotkanie osób na diecie bezglutenowej w Rzeszowie
Wkrótce opiszemy dokładnie co i jak, a wszystkich z okolic Rzeszowa już z góry serdecznie zapraszamy. Data jest już ustalona - 6 grudnia.
Już się cieszę na myśl o tym, że może powstanie prężny oddział Stowarzyszenia w tym regionie Polski!

Wkrótce opiszemy dokładnie co i jak, a wszystkich z okolic Rzeszowa już z góry serdecznie zapraszamy. Data jest już ustalona - 6 grudnia.
Już się cieszę na myśl o tym, że może powstanie prężny oddział Stowarzyszenia w tym regionie Polski!
A gdzie dokładnie bedzie to spotkanie i o której godzinie?
mam problem bo nie mogę dodzwonic sie do poradni i nie wiem kiedy i o której godzinie bedzie spotkanie w Rzeszowie prosze o odpowiedź
//Od moderatorki: scaliłam dwa posty
mam problem bo nie mogę dodzwonic sie do poradni i nie wiem kiedy i o której godzinie bedzie spotkanie w Rzeszowie prosze o odpowiedź
//Od moderatorki: scaliłam dwa posty
Ostatnio zmieniony wt 02 gru, 2008 14:33 przez JanekD, łącznie zmieniany 1 raz.
- Małgorzata
- -#Moderator