Witam chciałem tylko przedstawić swoje objawy i zasięgnąć waszej wiedzy czy powinienem udać się do specjalisty i zrobić badania. Nie zakładam nic, bo to niekoniecznie musi byc ta choroba.
Jestem chory na łuszczyce(lecz nigdy nie wykonałem tych specjalnych badan na tą przypadłość). Jednak objawy sa takie same jak przy tej chorobie. Kolega polecil mi aby sprawdzić tą możliwość, bo to nie koniecznie musi byc akurat choroba skóry. Z innych objawów to mam tylko kilka. Na przykład nie mam problemów z żołądkiem, choc regularnie mam silne bóle, ale to raz na 1-2 miesiące. Po jednym dniu ustępują. Nigdy nie sprawdzałem poziomu cholesterolu i nigdy nie problemów trawiennych. Za to dużo sypiam, jesli to jest istotne. Za to strasznie wacha mi sie waga, jem naprawdę duzo, ale nawet jak przytyje trochę to zaraz chudne to wagi wyjsciowej, wszystko w czasie jednego tygodnia. Mam dość często bóle stawów. A chorobę skory mam w tych miejscach, podobnie jak w chorobie Dühringa.
Jak juz mowilem nie zkładam nic, ale czy jest podstawa w moim wypadku aby udac sie do lekarza i wykonac badania.. Przepraszam moderatora jesli w złym dziale to umiesciłem.Z góry dziekuje za odpowiedzi
Czy to może być celiakia?
Moderator: Moderatorzy