0 Rh-
coś jest na rzeczy z tymi grupami a przynajmniej z upodobaniami żywieniowymi. osobiście uwielbiam mięsko w każdej postaci, najlepiej podchodzą mi kotlety schabowe i średnio krwista soczysta wołowinka
AB RH-
Owszem sa ustalone diety dla poszczegolnych grup krwi. Fakt, ze np. grupa 0 powinna unikac niektorych zboz nie oznacza ze musi je zupelnie wyeliminowac z jadłosposu. Nalezy je tylko ograniczac. Z kolei grupa AB ma ograniczona przyswajalność pokarmów mięsnych a z kolei lepsze wchłanianie produktów mącznych.
I co? Uwielbiam mięsko pod kazda postacia
I Mam celiakie.
Nie ma reguły.
Ostatnio zmieniony czw 26 mar, 2009 12:56 przez biedronka999, łącznie zmieniany 1 raz.
O, nie chcieć, o i nie móc umrzeć chociaż nieco!
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
Taki temat najłatwiej byłoby stworzyć jako ankieta wtedy nie trzeba byłoby przekopywać się przez kilka czy kilkanaście stron z postami żeby sprawdzić czy taka teoria sprawdza się statystycznie u nas
Wyszło bez ankiety i trzeba się przekopywać przez Rh 'plusy i minusy'.
O, nie chcieć, o i nie móc umrzeć chociaż nieco!
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
@mr.kwiatek, autorka tego wątku założyła go 15 Sierpnia 2005. Wątek ma 6 stron i nagle ktoś mówi o ankiecie... Ale i tak już dawno wiadomo, że teoria średnio się sprawdza. Jak ktoś chce i ma nadmiar wolnego czasu, proszę bardzo, może zebrać te wyniki i sprawdzić. Moderatorzy nie mają jakiś specjalnych narzędzi do tego, jeśli o to Ci chodziło.
Ostatnio zmieniony śr 16 wrz, 2009 13:45 przez Rafal_tata, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bardzo chętnie mogę ponownie sprawdzić wyniki, ale jeszcze poczekam, aż będzie przynajmniej 100 wpisów tzn przynajmniej 100 osób poda swoją grupę krwi, bo jak pierwszy raz to sprawdzałam to było tylko (chyba) 48 wpisów.
jestem programistą i to takie moje zboczenie zawodowe - jeśli się tylko da, to chce optymalizować tymbardziej, że to forum posiada takie możliwości... Ale jeśli komuś to nie przeszkadza oczywiście można sumować wyniki ręcznie