NOWA BEZGLUTENOWA RESTAURACJA W WARSZAWIE NA STARYM MIEŚCIE
Moderator: Moderatorzy
NOWA BEZGLUTENOWA RESTAURACJA W WARSZAWIE NA STARYM MIEŚCIE
Nowa Restauracja Bezglutenowa w Warszawie
Już za kilkanaście dni a może i krócej zapraszamy wszystkich na diecie bezglutenowej i nie tylko do Restauracji na Starym Mieście w Warszawie ul. Podwale 5 gdzie z myślą o Was stworzyliśmy kuchnię bezglutenową, w bardzo przystępnych cenach!!!! Będą różnego rodzaju pierogi, babka ziemniaczana( to nasza specjalność!!!) pizza i wiele innych smakowitości......wszystkie w 100% bez glutenu. Znamy się na diecie gdyż pracują z nami osoby chore na celiakie i będące na diecie bezglutenowej!!!!!! zapraszamy wkrótce
[/b]
Już za kilkanaście dni a może i krócej zapraszamy wszystkich na diecie bezglutenowej i nie tylko do Restauracji na Starym Mieście w Warszawie ul. Podwale 5 gdzie z myślą o Was stworzyliśmy kuchnię bezglutenową, w bardzo przystępnych cenach!!!! Będą różnego rodzaju pierogi, babka ziemniaczana( to nasza specjalność!!!) pizza i wiele innych smakowitości......wszystkie w 100% bez glutenu. Znamy się na diecie gdyż pracują z nami osoby chore na celiakie i będące na diecie bezglutenowej!!!!!! zapraszamy wkrótce
[/b]
-
- Aktywny Forumowicz
-
- Aktywny Forumowicz
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Ja też czekam, i mam nadzieję, że obsługa będzie miała pojęcie o tym, co przynosi do jedzenia - to znaczy będzie wiedziała o potrawach coś więcej niż "są bezglutenowe". Taki lokal na pewno przyciągnie ludzi z innymi ograniczeniami w diecie, na przykład mnie, i mam nadzieję, że głupie pytanie typu "czy ta zupa jest na wywarze mięsnym czy warzywnym" nie spowoduje dziwnych spojrzeń:) Jestem normalna!
- Katarzyna35
- Aktywny Forumowicz
Otóż: wczoraj odwiedziłam wymienioną restaurację. Było już po 22 i zostałam poinformowana, że owszem, dania bezglutenowe są, ale kuchnia już nie działa.. Mimo tego, że stolik obok wcinali pierogi glutowe... ale może zamówili wcześniej. Menu glutenowe wyłożone na stolikach, niestety nawet na prośbę nie dostałam karty z daniami bg. Zamówiłam wobec tego Mojito, ale okazało się że cukier trzcinowy się skończył, więc musiałam co innego, na drinki czekałam długo, mimo tego że nie było dużo osób. Knajpa w wystroju antycznym, więc spodziewałam się menu z dużą ilością sałatek, koziego sera itp. A menu glutenowe raczej tradycyjne (pierogi, placek po węgiersku itp.) - jak nasze dania nie było mi dane sprawdzić. Jak dla mnie pub bardziej niż restauracja. Ogólne wrażenie więc takie sobie, ale może jeszcze się rozkręcają... Knajpy obok pełne, tutaj już chyba zamykali zaraz.... Czekam na lepsze opinie, mam nadzieję że będzie to jednak fajne miejsce spotkań dla celiaczków. Ważna informacja - można palić przy stolikach co obecni aktywnie wykorzystywali

- Małgorzata
- -#Moderator
- Magdalaena
- -#Moderator