Piwo
Moderator: Moderatorzy
- MariuszO
- Aktywny Forumowicz
Mam dla wszystkich piwoszy dwie informacje. Jak zwykle dobrą i złą:
Dobra jest taka, ze firma GLUTANO wprowadza do swojej (czyli naszej również) oferty piwo bezglutenowe. Piwo charakteryzuje sie zawartościa alkohololu 4-5% oraz brzeczki (tak to się chyba fachowo nazywa?) 12-13%.
Zła wiadomość dotyczy terminu rozpoczęcia sprzedaży, który jest uzależniony od otrzymania przez naszą firmę koncesji na sprzedaż alkoholu.
O postępach będę informował na bieżąco.
Dobra jest taka, ze firma GLUTANO wprowadza do swojej (czyli naszej również) oferty piwo bezglutenowe. Piwo charakteryzuje sie zawartościa alkohololu 4-5% oraz brzeczki (tak to się chyba fachowo nazywa?) 12-13%.
Zła wiadomość dotyczy terminu rozpoczęcia sprzedaży, który jest uzależniony od otrzymania przez naszą firmę koncesji na sprzedaż alkoholu.
O postępach będę informował na bieżąco.
browarek można pewnie zamówić przez internet...
ich strona wygląda naprawdę zachęcająco, http://www.glutenfreebeers.co.uk/greens/index1.html, ale cena !!
od 20 funtów za kratkę (8 półlitrowych butelek) [-X
ich strona wygląda naprawdę zachęcająco, http://www.glutenfreebeers.co.uk/greens/index1.html, ale cena !!

- MariuszO
- Aktywny Forumowicz
Nie chciałbym znowu wyjść na idiotę, ale myślę iż mogę Wam obiecać, że bezglutenowe piwo Glutano pojawi się w sprzedaży juz w kwietniu.
Jeżeli tak się nie stanie to już nie z naszej winy.
Zresztą, proponuję żebyści byli przygotowani w najbliższym czasie na duuuużo zmian
i to raczej tych na lepsze.
Jeżeli tak się nie stanie to już nie z naszej winy.
Zresztą, proponuję żebyści byli przygotowani w najbliższym czasie na duuuużo zmian

i to raczej tych na lepsze.
Ostatnio zmieniony czw 23 mar, 2006 19:52 przez MariuszO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ludzie!!!! Ludzie!!! mam wiadomosc!!!!
mozemy pic piwo!! O3wiscie nie kazde ale OKOCIM... najprawdopodoniej karmi i jeszcze jakies jedno ale nie wiem czy jasne czy mocne czy palone jak sie dowiem napisze
Jakies pytania??
[ Dodano: Czw 23 Mar, 2006 22:23 ]
Niestety trzeba napisac do nich aby uzyskac pewne informacje co juz jest w toku... jak bede wiedział cos nowego dam znac
mozemy pic piwo!! O3wiscie nie kazde ale OKOCIM... najprawdopodoniej karmi i jeszcze jakies jedno ale nie wiem czy jasne czy mocne czy palone jak sie dowiem napisze
Jakies pytania??
[ Dodano: Czw 23 Mar, 2006 22:23 ]
Niestety trzeba napisac do nich aby uzyskac pewne informacje co juz jest w toku... jak bede wiedział cos nowego dam znac
Ostatnio zmieniony czw 23 mar, 2006 22:24 przez Zielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Bezglutek od 25.08.2005
(19 lat)
(19 lat)
Taaaak.... wiele już osób pisało do browarów, odpowiedzi na ogół bardzo optymistyczne... Ja osobiście uważam, że nie można wierzyć ani w zapewnienia działów marketingu, ani żadnych rzeczników... Tak jak Ola* - więcej realizmu.... I poczytajcie na Forum o alkoholach, to naprawdę kształcące.Zielony pisze:trzeba napisac do nich aby uzyskac pewne informacje
A przy okazji - okazuje się, że nasz MariuszO jest naszą jedyną piwną nadzieją... oj, co za odpowiedzialność

...skreślam daty w kalendarzu.... [-o<MariuszO pisze:pojawi się w sprzedaży juz w kwietniu.