Lekarze polecani
Moderator: Moderatorzy
- Tomkus
- Bardzo Aktywny Forumowicz
viewtopic.php?t=2642
Dr. Skulina po okresie pracy na Śniadeckich, pracował w Krakowskim Pogotowiu Ratunkowym, ale czy jest tam nadal, tego nie wiem.
Z innych lekarzy ze Śniadeckich polecam dr. M. Garlicką, która współpracowała niegdyś z doktorem Skuliną.
Dr. Skulina po okresie pracy na Śniadeckich, pracował w Krakowskim Pogotowiu Ratunkowym, ale czy jest tam nadal, tego nie wiem.
Z innych lekarzy ze Śniadeckich polecam dr. M. Garlicką, która współpracowała niegdyś z doktorem Skuliną.
O, nie chcieć, o i nie móc umrzeć chociaż nieco!
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
Wszystko wypite! Ty tam, nie śmiej się z mych żali!
Wszystko, wszystko wypite! zjedzone! - Cóż dalej?
/Paul Verlaine/
-
- Aktywny Nowicjusz
-
- Forumowicz
-
Szukam gastrologa w Rybniku lub okolicach dla dorosłych. Przeprowadzam się w tamte okolice i nie znam w ogóle tamtejszych lekarzy.
Z synkiem chodzę do prof Karczewskiej jestem bardzo z niej zadowolona też byłam do niej zapisana ale limit na dorosłe osoby w Zabrzu zmniejszyli do 2 osób raz na tydzień! Więc na ten rok już się raczej nie załapię. Do tego jestem w ciąży i wypadałoby być pod kontrolą dobrego specjalisty
Z synkiem chodzę do prof Karczewskiej jestem bardzo z niej zadowolona też byłam do niej zapisana ale limit na dorosłe osoby w Zabrzu zmniejszyli do 2 osób raz na tydzień! Więc na ten rok już się raczej nie załapię. Do tego jestem w ciąży i wypadałoby być pod kontrolą dobrego specjalisty
Dwa bezglutki - mama i syn
Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.

-
- Małgorzata
- -#Moderator
-
O pani prof wiem - chodzę do niej z synem. Jednak dorosłych przyjmuje tylko dwie osoby raz w tygodniu bezpłatnie na NFZ. Do tego do Zabrza jest parę kilometrów z Rybnika. Z tego co się zorientowałam to w Rybniku nie ma lekarza co przyjmuje za darmo. Znalazłam w Wodzisławiu ale terminy na lipiec. Hmm co cóż przyjdzie mi poczekać. Aha a prywatnie mnie nie stać żeby płacić za wizyty.
Dwa bezglutki - mama i syn
Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.