sprzedaż nowych produktów bezglutenowych
Moderator: Moderatorzy
sprzedaż nowych produktów bezglutenowych
Witam!!! Chciałabym się zająć sprowadzaniem i sprzedażą produktów bezglutenowych z zagranicy. Sama jestem na diecie od ponad 20 lat i wiem że istnieje potrzeba rozszeżenia asortymentu a oferta produktów bezglutenowych za granica jest o wiele szersza niz u Nas.Chciałabym opierac się na zasadzie sprzedazy bezposredniej. Sama większosc tych produktów wyprobowałam więc wiem co jest godne polecenia.Czy taka forma "handlu" sprawdziłaby się???
- titrant
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Jakich produktów? Ładnie uformowany, bezglutenowy cukier? Dania gotowe? Suplementy? Zależy pewnie w dużej mierze od cen
.

[tutaj to tylko moja opinia: na tym forum wydaje się, że głównie ja uważam, że gluten to śmiertelna trucizna i jej rzucenie powinno nastąpić choćby na podstawie lepszego samopoczucia]
Przydałoby się takie coś ... gdyż , w moim mieście Łodzi to jak są takie sklepy z produktami BG to niewielkiej ilości półki to samo się tyczy marketów niby stoisko ze zdrową żywnością ale z BG to tylko 1/10 tych półek .
Ostatnio zmieniony pt 09 lip, 2010 10:39 przez kuyt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forumowicz
-
- Nowicjusz
Ja również chętnie zobaczę listę. Czy na liście sa produkty bez skrobii modyfikowanej.
url=www.celiakia.pl]
[/url

Zainteresowanych proszę o kontakt na maila elekn@poczta.fm.
Ostatnio zmieniony pt 09 lip, 2010 17:38 przez misseliz, łącznie zmieniany 1 raz.