Łódź
Moderator: Moderatorzy
-
- Forumowicz
Byłam dzisiaj w tym sklepie na tyłach ryneczku Pod Topolami i jestem mile zaskoczona Lizaki Candy tree bezglutenowe i bezcukrowe po 2,80 jak również cukierki do żucia tej samej firmy po 8,30.Bardzo miła Pani powiedziała że chętnie sprowadzi wskazane przezemnie produkty Schar i czeka na sugestie klientów.Zobaczymy??
Witajcie jestem tu nowa ale mogę podpowiedzieć że w sklepie PIOTR I PAWEŁ na Św. Teresy (z tyłu Tesco) jest dobrze wyposażony regał z produktami bezglutenowymi tj. chlebki - 6,45zł, babeczki - 5,99zł, biszkopty-7,25zł, pierniczki w polewie czekoladowej-6,70zł oraz pieczywo lekkie typu waza jak również słoiczki ze strogonowem, fasolką w pomidorach czy flakach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
Witam, od kilku tygodni zaopatruje się w żywność w sklepie MM obok TESCO na ulicy Retkińskiej.
Mieszkam na Batalionów Chłopskich, mam najbliżej do tego sklepu. Wybór w nim jest naprawdę duży a jeżeli czegoś nie ma to na zamówienie w ciągu kilku dni produkt jest dostarczany .
Wybrałem się do sklepu Pod Topolami ale wybór jest mizerny. A co wy sądzicie na temat tego sklepu ? i czy na rekini jest jeszcze podobny sklep ? Pozdrawiam
Mieszkam na Batalionów Chłopskich, mam najbliżej do tego sklepu. Wybór w nim jest naprawdę duży a jeżeli czegoś nie ma to na zamówienie w ciągu kilku dni produkt jest dostarczany .
Wybrałem się do sklepu Pod Topolami ale wybór jest mizerny. A co wy sądzicie na temat tego sklepu ? i czy na rekini jest jeszcze podobny sklep ? Pozdrawiam
-
- Forumowicz
-
- Nowicjusz
-
- Forumowicz
Markety Stokrotka mają nawet,nawet ok wybór są m.in na ulicy Struga 8 czy Długosza 34 ..
Są tam np chleby w dobrej ocenie nieco tańsze niż w sklepach ze zdrową żywnością ... mąki różnego rodzaju ....
Są tam np chleby w dobrej ocenie nieco tańsze niż w sklepach ze zdrową żywnością ... mąki różnego rodzaju ....

Chrystus wypędził handlarzy ze świątyni. Potem handlarze zmądrzeli: przywdziali szaty kapłańskie.
-
- Nowicjusz
W Andrespolu, w okolicach Łodzi jest sklep ze zdrową żywnością, gdzie jest dużo asortymentu dla osób na diecie bezglutenowej, firm: bezgluten, balviten i innych. Jest też tradycyjna wędlina - bez glutenu oraz tradycyjny nabiał - również bez glutenu. Wędlina sojowa i pasztety sojowe i inne wegetariańskie bez glutenu.
Poza tym w asortymencie produkty dla diabetyków, kawa i herbata na wagę i wiele innych
Sklep nazywa się Dobre Smaki i mieści się w Andrespolu ul. Tuszyńska 21.
Andrespol znajduje się przy trasie Łódź - Tomaszów
Może komuś się przydadzą namiary.
Poza tym w asortymencie produkty dla diabetyków, kawa i herbata na wagę i wiele innych
Sklep nazywa się Dobre Smaki i mieści się w Andrespolu ul. Tuszyńska 21.
Andrespol znajduje się przy trasie Łódź - Tomaszów
Może komuś się przydadzą namiary.
Ostatnio zmieniony sob 09 paź, 2010 15:28 przez karinadaza, łącznie zmieniany 1 raz.
na ulicy Rzgowskiej przy byłej restauracji "Lajkonik " na Górnej , jest pewien sklep z żywnością Bezglutenową , i odchudzającą , polecam sklep oczywiscie , pan sprzedawca miły i doradzi
oraz też jest sklep nowy przy nowym Czerwonym Rynku z tyłu w pawilonach za stacją paliw ORLEN , łatwo trafić , gdyż jest wielki banner sklepowy , gdzie jest napisane żywność ekologiczna i bezglutenowa ...

Chrystus wypędził handlarzy ze świątyni. Potem handlarze zmądrzeli: przywdziali szaty kapłańskie.
- Małgorzata
- -#Moderator
Szczerze mówiąc nie widziałam produktów typu pasztet sojowy bez glutenu...Mają certyfikat?karinadaza pisze:W Andrespolu, w okolicach Łodzi jest sklep ze zdrową żywnością, gdzie jest dużo asortymentu dla osób na diecie bezglutenowej, (...) Wędlina sojowa i pasztety sojowe i inne wegetariańskie bez glutenu.
Trzeba bardzo uważać na produkty wegetariańskie.
http://www.kulakowka.pl/ to ten sklep ze Rzgowskiej ,
a ten drogi co opisałem to na prawdę trafić łatwo autem lub na pieszo widać z daleka wielki banner tego sklepu nowo powstałego z tyłu ORLENu
a ten drogi co opisałem to na prawdę trafić łatwo autem lub na pieszo widać z daleka wielki banner tego sklepu nowo powstałego z tyłu ORLENu

kuyt,
link nie działa.
A czy ktoś wie o jakiejkolwiek restauracji w Łodzi, oczywiście z ofertą b/g ?
link nie działa.
A czy ktoś wie o jakiejkolwiek restauracji w Łodzi, oczywiście z ofertą b/g ?
Nie każdy chłop z widłami to Neptun.
dentysta Gliwice
dentysta Gliwice