Prośba
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Prośba
Witam wszystkich:) Jestem studentką Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na pierwszym roku magisterki. Temat mojej pracy związany jest ze sposobem żywienia osób chorych na celiakię. W związku z tym zwracam się do Was z ogromną prośbą. Podstawą mojej pracy są ankiety (oczywiście anonimowe), których będę potrzebowała około 80...ciężko znaleźć tyle osób więc wpadłam na pomysł napisania na forum. Jeśli ktoś wyraża chęć pomocy proszę o kontakt:) Ankiety będą gotowe dopiero gdzieś za 2 miesiące, ale mam tylko tydzień na zdeklarowanie się odnośnie tematu. Z góry dziękuję i pozdrawiam 

- Magdalaena
- -#Moderator
-
- Nowicjusz
- Katarzyna35
- Aktywny Forumowicz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Witam:) umieszczam link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-12991.html i bardzo prosze o wypełnianie:) Z góry dziekuje i pozdrawiam:)
-
- Nowicjusz
witam ponownie:) Forumowicze bardzo was prosze o wypełnianie anikety bo moją prace magisterkska szlag trafi;/ ;p Najważniejsze dla mnie jest pytanie ostatnie czyli jadlospis poniewaz na jego podstawie bede opracowywac wyniki. I prosze o podanie go z 3 dni a nie jednego bo wiele osób pisze tylko jeden, a takze podanie wszystkich posiłków nie tylko śniadania, bo takiej ankiet nie moge niestetyu wtdey wykorzystac:( Jeszcze raz prosze o pomoc:( Pozdrawiam
-
- Aktywny Forumowicz