Leszno
Moderator: Moderatorzy
Re: Szukam sklepu w pobliżu Leszna
witam jestem nowy i pochodze z Leszna, gdzie szukasz sklepu. Jest na ulicy Starozamkowej i jest w nim zawsze pieczywo.
Re: Szukam sklepu w pobliżu Leszna
dziękuje za adres"Yskelo"witam jestem nowy i pochodze z Leszna, gdzie szukasz sklepu. Jest na ulicy Starozamkowej i jest w nim zawsze pieczywo.
-
- Nowicjusz
- mama Krzysia
- Forumowicz
witam niestety takiego klubu w LESZNIE niema ale na pewno by sie przydał mielibyśmy gdzie wymienić się doświadczeniami porozmawiać,a co do chlebka ja piekę sama w automacie ale większość osób kupuje uważam że jeżeli w twojej piekarni byłby chlebek tak pyszny jak pieczony w domu to napewno byłby na niego zbyt a do tego jeszcze pyszne bułeczki to sama bym je kupowała,ŻYCZĘ POWODZENIA I POZDRAWIAM
Cześć 
Też jestem z Leszna. Ja kupuję produkty bezglutenowe na Westerplatte w sklepie Społem. polecam, duży wybór
P. S. Ja też z wielką chęcią byłabym zainteresowana świeżym chlebkiem bezglutenowym. Ostatnio taki znalazłam w Niemczech, był przepyszny. A ten co sama czasem piekę niestety nie ma tak dobrego smaku...
Pozdrowioneczka

Też jestem z Leszna. Ja kupuję produkty bezglutenowe na Westerplatte w sklepie Społem. polecam, duży wybór

Pozdrowioneczka

Witam jeszcze raz Wszystkich:-)Chcę poruszyć temat piekarni bezglutenowej na Leszno i okolice ale żeby tym sie zająć potrzebuję pewnych danych: chciałabym sie zorientować ile osób na terenie leszna lub okolic jest bezglutenowcem i czy było by dośc chętnych do kupowania świeżego chlebka, bułeczek. Potzrebne są mi konkretne liczby więc przesyłajcie informacje na meila: agnes1984@poczta.onet.pl lub na gg 10421246, interesuje mnie też cena takiego chlebka według Was.
Pozdrawiam i piszcie bo może niedługo bedziecie mieć świeży, ciepły chlebek na śniadanie.
Pozdrawiam i piszcie bo może niedługo bedziecie mieć świeży, ciepły chlebek na śniadanie.
- mama Krzysia
- Forumowicz
Droga agnes1984 napewno są osoby zainteresowane kupnem świeżego chlebka bo jak wiesz najbliższa piekarnia jest w Sadach k/Poznania.Zastanawia mnie tylko dlaczego od maja bo wtedy zaczęłaś wątek o piekarni nie zebrałaś potrzebnych ci danych?Postaram się zebrać informacje o ilości osób na diecie bezglutenowej. 

-
- Nowicjusz
Witam wszystkich forumowiczów. Założyłem nowy sklep bezglutenowy w Lesznie. W celu zaproponowania najkorzystniejszych cen postanowiłem postawić na obsługę online. Wystarczy złożyć zamówienie w sklepie internetowym www.gluten-free.pl lub pod numerem telefonu 501262912 a towar w Lesznie i okolicach zostanie dowieziony bez dodatkowych opłat. Odbiór możliwy również w siedzibie firmy przy ulicy Rejtana 40. Prowadzimy sprzedaż wysyłkową. W ofercie sklepu znajdziecie Państwo min. pieczywo, mąki, makarony, słodycze oraz praktyczny test do monitorowania skuteczności stosowanej diety.
-
- Nowicjusz
Witam serdecznie.
Chciellibyśmy zaprosić wszystkich do nowo otwartego sklepu SANUM z żywnością bezglutenową. Naszym celem było umożliwienie Państwu zakupu różnych produktów w jednym miejscu, dlatego mamy w swoim asortymencie wędliny bezglutenowe, jogurty, wyroby garmażeryjne, kostki rosołowe, pieczywo, mąki, makarony, słodycze. Zachęcamy do spróbowania wyrobów producentów niedostępnych do tej pory na terenie Leszna: Ultraeuropa, Balviten, polecanych na forach przez osoby na diecie bezglutenowej. Posiadamy również szeroką gamę produktów Bezglutenu. Jesteśmy otwarci na spełnienie Państwa oczekiwań i sugestii. ZAPRASZAMY!! Leszno, ul. Niepodległości 47 (obok siłowni Galaxy), tel. kontaktowy: 500102151.
Chciellibyśmy zaprosić wszystkich do nowo otwartego sklepu SANUM z żywnością bezglutenową. Naszym celem było umożliwienie Państwu zakupu różnych produktów w jednym miejscu, dlatego mamy w swoim asortymencie wędliny bezglutenowe, jogurty, wyroby garmażeryjne, kostki rosołowe, pieczywo, mąki, makarony, słodycze. Zachęcamy do spróbowania wyrobów producentów niedostępnych do tej pory na terenie Leszna: Ultraeuropa, Balviten, polecanych na forach przez osoby na diecie bezglutenowej. Posiadamy również szeroką gamę produktów Bezglutenu. Jesteśmy otwarci na spełnienie Państwa oczekiwań i sugestii. ZAPRASZAMY!! Leszno, ul. Niepodległości 47 (obok siłowni Galaxy), tel. kontaktowy: 500102151.