Opole
Moderator: Moderatorzy
Witam !
Czy to jedyny Sklep w Opolskim ??? Szukam pieczywa dla Laktozowcow
Czy dostane cos tam ?? Ostatnio gdy pytalem sprzedawczynie nie mogla mi odpowiedziec
Moze teraz sie cos zmienilo
[ Dodano: Czw 14 Cze, 2007 23:11 ]
Az trudno uwierzyc !! Ze zadnych innych mozliwosci kupna czegps co moze byc zdrowe
czy w opolskim wszyscy sa az tak zdrowi ????
Proszę, nie pisz samymi dużymi literami - to oznacza krzyk.
Moderator
Czy to jedyny Sklep w Opolskim ??? Szukam pieczywa dla Laktozowcow

[ Dodano: Czw 14 Cze, 2007 23:11 ]
Az trudno uwierzyc !! Ze zadnych innych mozliwosci kupna czegps co moze byc zdrowe

Proszę, nie pisz samymi dużymi literami - to oznacza krzyk.
Moderator
Ostatnio zmieniony sob 16 cze, 2007 20:20 przez Petrus, łącznie zmieniany 1 raz.
- mr.kwiatek
- Forumowicz
- mr.kwiatek
- Forumowicz
Ostatnio rzadko bywam w opolu i raczej nie wiem o innym typowo bezglutenowym sklepie - mąki i makarony kupuje tam, wędliny "Zawsze Dobre" są w Makro, największy wybór czekolad i innych słodyczy z listy goplany jest w Realu. Jak coś sobie jeszcze przypomne gdzie "można robić" zakupy to napisze.
[ Dodano: Wto 06 Lis, 2007 11:49 ]
Nie wiem czy to akurat Pani Marzena ale faktycznie pani która tam sprzedaje potrafi pomóc i sensownie doradzić - duży plus dla niej 
[ Dodano: Wto 06 Lis, 2007 11:49 ]
Rzeczywiście - tylko ostrzegłem, a nie pochwaliłem - przepraszamPetrus pisze:Ale sa tam takze ludzie ktorzy naprawde chca pomoc ( Nie tylko sprzedac) no i wiedza takze duzo !! Np Pani Marzena !

Sklepy w Opolu
Zaglądnijcie do Almy - delikatesy w Solarisie. Jest stoisko ze zdrową żywnością i troche produktów bezglutenowych (w tym bardzo dobre pierniczki w polewie czekoladowej).
Ostatnio znalazłam czekoladę Goplany( tofii, truskawkowa, mleczno-biała) w supermarkecie koło stołówki "Kubuś", miedzy ul. Reymonta a Kołłątaja.
Ostatnio znalazłam czekoladę Goplany( tofii, truskawkowa, mleczno-biała) w supermarkecie koło stołówki "Kubuś", miedzy ul. Reymonta a Kołłątaja.
-
- Nowicjusz
Sklep w Opolu
Gorąco przepraszamy naszych klientów za niezamieszczenie informacji o zmianie lokalizacji sklepu.
nasz nowy adres:
SKLEP TERRA
45 056 Opole
ul. Kośnego 11
tel 77 454 59 40
terra.opole@gmail.com
www.sklep-terra.pl
ZAPRASZAMY SERDECZNIE
nasz nowy adres:
SKLEP TERRA
45 056 Opole
ul. Kośnego 11
tel 77 454 59 40
terra.opole@gmail.com
www.sklep-terra.pl
ZAPRASZAMY SERDECZNIE
Ja polecam rewelacyjną kawiarnię, gdzie można znaleźć bezglutenową tartę do kawy:)
więcej tutaj:
http://iamglutenfreewoman.blogspot.com/ ... prajs.html
więcej tutaj:
http://iamglutenfreewoman.blogspot.com/ ... prajs.html