Witam wszystkich forumowiczów! Jestem na etapie diagnostyki u moich dzieci. Po czytaniu różnych publikacji zaczełam również u siebie podejrzewać problem z glutenem... Liczę na Waszą pomoc!
Witam wszystkich serdecznie. Jestem mamą 11 letniej Ninki. Na diecie od września, z cukrzycą żyjemy już 8 lat. Dobrze że jest to forum, dla nowicjuszy to zawsze jakieś źródło informacji. Pozdrawiam wszystkich.
Witam, dzisiaj odebrałam wyniki badań przeciwciał na celiakię, są pozytywne, będę więc często zaglądać na forum. Mam objawy choroby Duhringa, jelitowe oraz inne, związane chyba z gorszym funkcjonowaniem organizmu "zatrutego" glutenem.
Witam!Od listopada jestem razem z moją 4letnią córeczką Zuzią na diecie bezglutenowej.Obsewuję od jakiegoś czasu forum i chyba nadszedł czas,żeby się do Was przyłączyć.Pozdrawiam,Renata
Witam serdecznie Wszystkich!!!
Mam na imię Ania i jestem mama Bartosza u którego potwierdzono celiakię.
Mam nadzieję że wiele się nauczę od Was bo wszystko jest dla nas (rodziców) nowe.
Syn jest na diecie bg od 14 lutego. Pozdrawiam !!!
Witam wszystkie celiaczki
Jestem mama 21 miesiecznej corci u ktorej w grudniu stwierdzono celiakie.
Mam nadzieje ze dowiem sie czegos wiecej od was niz od mojego lekarza ktory dal mi ksiazke i kazal ja przeczytac zeby sie czegos dowiedziec na temat choroby
Witam celiaków.
Zróbcie dla mnie miejsce, dołączam do Was. Wiem o chorobie od 9 miesięcy. Przyznam się bez bicia, że z dietą bywa u mnie różnie. Od dzisiaj obiecuję sobie, że będę się jej trzymać, bo bóle mocno dają się we znaki. Pozdrawiam i życzę wytrwałości..
Nazywam się Krzysztof.... Na diecie jestem od 5 miesięcy, rownież moja mama i siostra cierpią na celiakie! Forum sledze juz jakis czas, ale dopiero teraz postanowilem sie zalogowac:P Pozdrawiam:)
Mam na imię Jola . Mój synek który niebawem skończy dwa latka niestety ma celiakę . Trochę czuję się jak zbłąkana owca bo bardzo mało wiem na ten temat ...raczkuje można powiedzieć .
Syn ma też inne problemy ale to już inne forum
Witam wszystkich