Warszawa
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Polecam sklep internetowy Frisco, tutaj też znajdziecie produkty bezglutenowe.
http://www.frisco.pl/
Pozdrawiam
http://www.frisco.pl/
Pozdrawiam
Polecam sklep Schowek Zdrowia przy Bakalarskiej mają duży wybór produktów bezglutenowych, można również zamawiać przez internet http://schowekzdrowia.pl
Byłem ostatnio w Galerii Mokotów w Carrefoure można tam dostać parówki bezglutenowe firmy Strawa za 9 zł. Jadłem je, ale mi nie smakowały...
Ostatnio zmieniony pn 02 wrz, 2013 16:58 przez Adrian, łącznie zmieniany 3 razy.
? a ja akurat je bardzo lubię. Dla każdego co innegoAdrian pisze:parówki bezglutenowe firmy Strawa za 9 zł. Jadłem je, ale mi nie smakowały...

A może nie smakowały, bo w przeciwieństwie do wszystkich innych dostępnych nie zawierają wzmacniaczy smaku?

To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
© Jan Tomaszewski
© Jan Tomaszewski
Zapraszamy na Karabeli 13 A -świeża dostawa wędlin Żywca
Serdecznie zapraszamy do sklepu na Karabeli 13 A wjazd od ul.Lazurowej dziś przyjechała świeża dostawa wędlin Żywca.
Byłam tam wczoraj, m. in. właśnie po parówki - były, ale nie kupiłam.Adrian pisze:Byłem ostatnio w Galerii Mokotów w Carrefoure można tam dostać parówki bezglutenowe firmy Strawa za 9 zł.
Tak drogo jeszcze nigdzie ich nie widziałam!
Leżą w osobnej gablotce, oznaczonej jako "wędliny bez laktozy i glutenu", ale ceny są tam kosmiczne! Jak w delikatesach, a nie supermarkecie.
Parówki były po 39,90 za kg., przeważnie płacę za nie ok. 33-35 zł za kilo.
Carrefour zdecydowanie przesadził.
Za to był Cydr Lubelski w promocji i Nutella w jeszcze lepszej promocji, więc w sumie zakupy bezglutenowe się udały

To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
© Jan Tomaszewski
© Jan Tomaszewski
Witam
Byłem dzisiaj w auchan na woli, na stoisku z wedlinami zobaczyłem wędliny ze znakiem przekreslonego klosa porosilem o zwazenie szyneczki i kiełbaski i zadowolony poszedłem do kasy. Koljka była długą więc poczytalem sobie etykietę, czytam i oczom nie wierze ( jak byk napisane ZAWIERA GLUTEN ) poszedłem do punktu obsługi klienta i nie potrafili tego wytłumaczyć dlaczego tak jest!!!! Wędliny te mają takie papierowe zielobe opakowanie zawiniete w połowie dookoła wędliny. Uważajcie
Byłem dzisiaj w auchan na woli, na stoisku z wedlinami zobaczyłem wędliny ze znakiem przekreslonego klosa porosilem o zwazenie szyneczki i kiełbaski i zadowolony poszedłem do kasy. Koljka była długą więc poczytalem sobie etykietę, czytam i oczom nie wierze ( jak byk napisane ZAWIERA GLUTEN ) poszedłem do punktu obsługi klienta i nie potrafili tego wytłumaczyć dlaczego tak jest!!!! Wędliny te mają takie papierowe zielobe opakowanie zawiniete w połowie dookoła wędliny. Uważajcie
Re: Warszawa
Pojawił się nowy sklep bezglutenowy w Warszawie "Sin Gluten" na Żoliborzu al. Wojska Polskiego 41 duży wybór produktów bezglutenowych w dodatku jest bezpłatna dostawa na terenie Warszawy.
Re: Warszawa
Od siebie mogę dodać nowo otwarty sklep na Tarchominie, "Vanilla" ul. Mehoffera 66. Z tego co zauważyłem mają produkty Schara w tym moje ulubione Gnocci, Incoli, Bezgluten oraz produkty bez laktozy. Podobno dostawa na terenie woj. mazowieckiego za friko.