Nove parowki, kielbasy, szynki :)
Moderator: Moderatorzy
Nove parowki, kielbasy, szynki :)
Jako nowa raczkujaca bezglutenka ucze się, czytam, sledze... ale nie o tym. Pozytywnie się dziś zaskoczyłam gdy na zakupach znalazłam serie produktów bez E firmy Nove a wśród nich parowki, szynki, kiełbasy bez glutenu
seria Natura firmy Nove. Ja dostałam te produkty w sieci Auchan.

"parowki skład:
mieso wieprzowe 83%, woda, sol, cukry (dekstroza, trzcinowy, meltodekstryna), białko wieprzowe, susze owocowe (acerola) i warzywne (seler, marchew), ekstrakty (drozdzy, przypraw), aromaty i przyprawy naturalne, hydrolizowane bialko sojowe, kultury bakterii.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej."
mieso wieprzowe 83%, woda, sol, cukry (dekstroza, trzcinowy, meltodekstryna), białko wieprzowe, susze owocowe (acerola) i warzywne (seler, marchew), ekstrakty (drozdzy, przypraw), aromaty i przyprawy naturalne, hydrolizowane bialko sojowe, kultury bakterii.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej."
- Małgorzata
- -#Moderator
Firma NOVE otrzymała licencję na używanie znaku przekreślonego kłosa.
Czekamy właśnie na zdjęcia produktów ze znakiem i umieścimy pełną informację na stronie.
Wspominałam już gdzieś, że mamy dla Was dużo dobrych niespodzianek tej jesieni, dużo nowych bezpiecznych produktów!
Czekamy właśnie na zdjęcia produktów ze znakiem i umieścimy pełną informację na stronie.
Wspominałam już gdzieś, że mamy dla Was dużo dobrych niespodzianek tej jesieni, dużo nowych bezpiecznych produktów!
Ostatnio zmieniony pt 20 wrz, 2013 12:46 przez Małgorzata, łącznie zmieniany 1 raz.
- Małgorzata
- -#Moderator
-
- Forumowicz
Witam serdecznie,
Dziękujemy.
Pracujemy nad rozwojem linii bezglutenowych wedlin.
Proszę spodziewać się kilku nowości.
Nasze produkty od listopada znajdzie Pani również na półkach Tesco Hipermarket.
Pozdrawiam
Łukasz Jaślarz
Product Manager
lukasz.jaslarz@zmnove.pl
tel. kom. +48 882 137 995
www.zmnove.pl
Dziękujemy.
Pracujemy nad rozwojem linii bezglutenowych wedlin.
Proszę spodziewać się kilku nowości.
Nasze produkty od listopada znajdzie Pani również na półkach Tesco Hipermarket.
Pozdrawiam
Łukasz Jaślarz
Product Manager
lukasz.jaslarz@zmnove.pl
tel. kom. +48 882 137 995
www.zmnove.pl
Wędliny NOVE są doskonałe! Kupiłam dziś paróweczki, kiełbaskę i schabik. Spróbowałam schabiku i jest doskonały, prawdziwy swojski schab, cudownie wędzony. Moje dziecko prosiło o gratisik-dokładkę. Cena wędlin też przystępna, jak na taką klasę normalna. Kupowałam w Auchan. Pan kasjer zapytał mnie gdzie te wędliny leżą bo tak super wyglądają. Ja wzięłam cały ponad kilogramowy schab. W końcu poczułam po ponad roku prawdziwy smak wędlin. Najważniejsze, że mogę je kupić, nie muszę robić sama. Dziękujemy Firmie!
-
- Aktywny Forumowicz
A ja chciałabym zapytać... chodzi tylko o produkty Nove z linii Natura, prawda?... pytam dlatego że dawniej (przed dietą) kupowałam ich kiełbasę podwawelską... była pyszna ale nie wiem ... bo ona była z "serii" na wagę? czy zwykłe produkty które ma firma Nove też będą bezglutenowe czy tylko te kilka wymienionych??