przyprawy z jakiej firmy można stosować
Moderator: Moderatorzy
przyprawy z jakiej firmy można stosować
witam potrzebuję porady. Z jakiej firmy można używać przypraw, np. bazylii, majeranku, pieprzu, itp. Mam problem, gdyż na każdym opakowaniu przypraw jest napisane, że na terenie zakładu są wykorzystywane soja, gluten, itp. Mam gotową wegetę bezglutenową, ale potrzebuję tych pojedyńczych przypraw.
Ostatnio zmieniony śr 12 paź, 2011 17:32 przez kamka, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja używam firmy GALEO co prawda mają na opakowaniu napisane że na terenie zakładu jest gluten ale nie popadam w paranoję i im zaufałam.Głównie korzystam z pieprzu czarnego,ziołowego,liść laurowy,papryka słodka i ostra,ziele angielskie.Córka ma super wyniki kontrolne i na tej podstawie uznałam że są bezpieczne.
Zapach ich przypraw (czy to jednoskładnikowych, czy mieszanych) jest nie do porównania z czymkolwiek innymDrobinka pisze:Ja również urzywam "Darów Natury" duże opakowania w bdb cenie.

IBS+Hashimoto
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
"Nomart" Artur Nowicki ul. Mazowiecka 3D/6, 84-230 Rumia można dostać przyprawy Dary Natury. Można też zamówić na stronie http://nomart.istore.pl
Poza tym w Gdańsku przy ul. Piwnej jest sklep zielarski gdzie też mają te przyprawy
Poza tym w Gdańsku przy ul. Piwnej jest sklep zielarski gdzie też mają te przyprawy
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Jeżeli chodzi o internet, to można bezpośrednio u nich zamawiać - www.ziolowyzakatek.sklep.pl, bardziej chodzi mi o ogólnodostępne sklepy stacjonarne, w razie uzupełnienia braku pojedynczego artykułu...