Anna Mama Szymona, niestety nie wiem, ale podejrzewam, że na razie tylko w KŚ. trzeba troche poczekać, to świeży towar. w Warszawie w Leclercu można dostać mrożonki, ale nie pamiętam czy są lody, raczej nie. nie ten sezon
Pierwsze słyszę o takich cudach lody schar mmm już mi ślinka cieknie. Co do pory roku mi zawsze lekarka mówiła, że mam jeść właśnie zimą bo w lato od razu po lodach u mnie angina gotowa
Dwa bezglutki - mama i syn Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.
Anula80, pizza jest b. smaczna, na cienkim cieście. mało sera, ale dla mnie lepiej, bo nie mogę można ją doprawić wg upodobań, bo jest taka delikatna, bez miliona przypraw i soli.
generalnie smakuje jak taka glutenowa kupna mrożona, ale jest OK.
zawsze dobrze jest mieć takie awaryjne żarło w domu.
Wczoraj byłem w Kuchniach Świata w Poznaniu, niestety nie mieli na miejscu, trzeba zamawiać i dostawa we wtorki. Pewnie, że lepiej robić samemu, ale jeżeli pracujemy razem z żoną często do późna, to nie zawsze jest czas i siły, żeby synkowi coś przyrządzić domowego, gotowców za często mu nie podajemy, ale tak z dwa razy w tygodniu się przydają...