LIDL
Moderator: Moderatorzy
Lidl
Ja dziś specjalnie udałam się do LIDLA i jedynie co udało mi się kupić to szynkę wieprzową gotowaną delikatesową , gdzie była opisana ,że jest produktem bezglutenowym. Natomiast jeśli chodzi o firmę PIKOK to co wzięłam do ręki i czytałam to na każdym było napisane,że może zawierać śladowe ilości glutenu
, ale nie tracę nadziei będę szukać dalej.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja ostatnio wypatrzyłam w lidlu lizaki niemieckiej firmy nie pamiętam nazwy ale są pakowane po kilka w torebce, smak owocowy i osobno coli.Co prawda nie ma napisu że są bezglutenowe ale skład wg mnie jest czysty i mojej córce nie szkodzą a jest bardzo wrażliwa nawet na śladowe ilości glutenu (wyniki też ma ok.)
-
- Nowicjusz
od 9.12 Lidl oferuje automat do pieczenia chleba za 199zł:
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-71739529 ... il&id=5199
warto?
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-71739529 ... il&id=5199
warto?
Ostatnio zmieniony pn 02 gru, 2013 18:38 przez Leeloo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
-
- Aktywny Forumowicz
Re: LIDL
Ja próbowałam pesto. Jest niezłe, ale jakies takie chemiczne... Wolę domowe, nawet niekoniecznie z bazylii, może być z natki pietruszki z nasionami słonecznika 

Nietolerancja? Jasne, nazywa się Hashimoto...
Re: LIDL
Ja czasami robię pesto z rukoli, jest bardzo smaczne, szczerze polecam 
Nie wiem, czy już było, ale w LIDLU znalazłam mleko bez laktozy marki MILBONA. Moje dziecko jest przeszczęśliwe,
produkt wydaję się słodszy niż normalne mleko ale mój mały nie ma po tym żadnych rewolucji na szczęście.

Nie wiem, czy już było, ale w LIDLU znalazłam mleko bez laktozy marki MILBONA. Moje dziecko jest przeszczęśliwe,
produkt wydaję się słodszy niż normalne mleko ale mój mały nie ma po tym żadnych rewolucji na szczęście.