Kielce
Moderator: Moderatorzy
-
- Aktywny Nowicjusz
Kielce
Czy jest ktoś z kielc lub okolic 

-
- Nowicjusz
-
- Aktywny Nowicjusz
-
- Aktywny Nowicjusz
-
- Aktywny Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Re: Kielce
Jakieś spotkanie by się przydało jestem z Kielc mam dwie córcie chore na celiakię 12 lat i 6 lat, nie mają znajomych są same, myślą że to kara. O ile ta 6 latka przeszła na dietę w młodym wieku i nie pamięta ja smakuje życie codzienne, zdrowych to ta szarsza lat 13 dobrze wie i tu jest problem. Jeśli ktoś w okolicy Kiec, lub w samych Kielcach ma dzieci, bardzo proszę o odpowiedz razem zawsze łatwiej. Pomóżmy sobie.
-
- Forumowicz
Wiem, że ciężko się zmobilizować, pamiętam swoje początki, ale naprawdę dzięki takim spotkaniom ludzie się do siebie zbliżają. Sama organizuję spotkania w Radomiu
Bardzo chętnie przyjadę do Kielc na takie spotkanie, bardzo często jestem w Kielcach. Motywujcie się , naprawdę warto
. Trzymam kciuki i czekam na termin i miejsce spotkania 
Mogę trochę podpowiedzieć
Bardzo chętnie przyjadę do Kielc na takie spotkanie, bardzo często jestem w Kielcach. Motywujcie się , naprawdę warto

Mogę trochę podpowiedzieć

Wkrótce w Kielcach odbędzie się spotkanie dla osób z celiakią i nietolerancja glutenu oraz ich rodzin, znajomych. Będzie to spotkanie podczas którego będzie można porozmawiać z gastroenterologiem i dietetyką. Spotkanie odbędzie się w kwietniu. Więcej szczegółów pojawi się wkrótce na facebooku- Świętokrzyskie Bez Glutenu. Zapraszamy!
Czekam na spotkanie w Kielcach:)