grypa żołądkowa
Moderator: Moderatorzy
grypa żołądkowa
Załapałam się na to... Macie jakiś dobry sposób na ból brzucha? Boli nawet po zwykłej wodzie...
celiakia od lutego 1996 

Re: grypa żołądkowa
termofor?
i pozycja leżąca z ugiętymi kolanami.
i pozycja leżąca z ugiętymi kolanami.
-
- Nowicjusz
Jak nie masz termofora to szklana butelka, mi pomaga na każdy rodzaj bólu choć leki mogę brać...bo mój syn choruje.
Butelkę z gorącą wodą miałam nawet na ranę pooperacyjną i pomagała bardziej niż najsilniejsze przeciwbolowe.
Butelkę z gorącą wodą miałam nawet na ranę pooperacyjną i pomagała bardziej niż najsilniejsze przeciwbolowe.
tragedia z tą grypą jelitową,mój syn ma 7 lat a chory jest średnio 3 razy w roku(od urodzenia),ja zaraz po nim,koszmar,tydzień temu byliśmy na dyżurze,bo nie umiałam zahamować wymiotów u syna(wymioty co 10-15min),dostał zastrzyk przeciw wymiotny i antybiotyki,byłam tak przerażona,że jadłam ten antybiotyk razem z synem,wiem,wiem głupio zrobiłam,na usprawiedliwienie dodam,że właśnie rozpoczęłam nową pracę i nie wyobrażałam sobie chorować w pierwszych dniach nowej pracy!w każdym razie nawet lekarz(z racji tego,że tak często to łapiemy)podejrzewa celiakie u syna,jak na razie nie ma objawów i rozwija się prawidłowo,
mam nadzieje,że jest już lepiej,dużo zdrówka!
mam nadzieje,że jest już lepiej,dużo zdrówka!
Dziękuję za rady, ta choroba to jakaś istna masakra.... No ale już jest lepiej. Mi trochę pomogła cola odgazowana i picie Nutridrinków, ale bardzo powoli i w małych ilościach.
celiakia od lutego 1996 

Stoperan powinien pomóc.