POMOCY!!!!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
POMOCY!!!!!
Witam szukam osoby kutra przyjmuje lek Disulone>Dapsone jeśli jet tu taka proszę o konta 883 302 749 

Re: POMOCY!!!!!
Witam.
Zażywam lek disulone. Mogę odstąpić 1 opakowanie oryginalnie zapakowane data ważności 2017r.,
kontakt tel. 508056178.
Pozdrawiam.
Zażywam lek disulone. Mogę odstąpić 1 opakowanie oryginalnie zapakowane data ważności 2017r.,
kontakt tel. 508056178.
Pozdrawiam.
72 tabletki sprzedam ważne do 2018
Cześć. Potrzebuje waszej pomocy. Bardzo chcę założyć sklep z żywnością bezglutenową i bezlaktozową ale brakuje mi pieniędzy. Biorę udział w konkursie, który może mi w tym pomóc. Byłabym wdzięczna za wszystkie głosy. W zgłoszeniu jest cały opis pomysłu. Potrzebuje mnóstwo głosów, można je oddawać codziennie. Proszę pomóżcie. Sama jestem na diecie bezglutenowej i bezlaktozowej i wiem jak bardzo by się przydał taki sklep. http://pomyslnafirme.pl/pomysl/86-bez-l ... zy-glutenu
Na zakończenie też dodam, że czekam na opinie odnośnie pomysłu. Myślicie że ma to sens? Z góry dziękuję.
Na zakończenie też dodam, że czekam na opinie odnośnie pomysłu. Myślicie że ma to sens? Z góry dziękuję.
-
- Nowicjusz
Kupie dapson . Szybko potrzebny.
tel 693-298-342
tel 693-298-342
Bardzo proszę o pomoc. Potrzebuję odkupić Dapsone (Disulone, Avlosulfon). Mam nawrót choroby a nasze procedury są jakie są i nie idzie ich przeskoczyć.A mnie potrzebne już. Proszę pomóżcie. tel 604 735 599 email: a1990g@interia.eu