1 % podatku dla Stowarzyszenia
Moderator: Moderatorzy
1 % podatku dla Stowarzyszenia
Witajcie,
ponieważ tak jak mówi Pani Małgorzata, chętnych do 1 % jest wielu, wpadłam na pewien pomysł. Zwróciłam się do Zarządu firmy w której pracuję z pomysłem dołączenia do rocznych zeznań podatkowych wysyłanych przez zakład pracy do pracowników (chyba pit 11) "naszych" ulotek. Może ta akcja coś da. Ze swojej strony chodzę jeszcze po firmie i opowiadam wszystkim że mogą nam pomóc. Wysyłam też linki do strony gdzie można wypełnić pit roczny i od razu jest tam wpisane Stowarzyszenie znajomym. https://www.pitroczny.pl/pit?krs=0000273781
Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do dołączenia się do akcji.
Monika
ponieważ tak jak mówi Pani Małgorzata, chętnych do 1 % jest wielu, wpadłam na pewien pomysł. Zwróciłam się do Zarządu firmy w której pracuję z pomysłem dołączenia do rocznych zeznań podatkowych wysyłanych przez zakład pracy do pracowników (chyba pit 11) "naszych" ulotek. Może ta akcja coś da. Ze swojej strony chodzę jeszcze po firmie i opowiadam wszystkim że mogą nam pomóc. Wysyłam też linki do strony gdzie można wypełnić pit roczny i od razu jest tam wpisane Stowarzyszenie znajomym. https://www.pitroczny.pl/pit?krs=0000273781
Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do dołączenia się do akcji.
Monika
- mamadwójki
- Aktywny Forumowicz
-
- Aktywny Forumowicz
- mamadwójki
- Aktywny Forumowicz
Re: 1 % podatku dla Stowarzyszenia
jak co roku - przekazany 1%, zawsze mam poczucie, że te pieniądze są BARDZO dobrze wykorzystane!
Asia
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Przynajmniej nie muszę wybierać, komu ten 1% przekazać. Teraz sprawa jest jasna 

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
ja właśnie dziś przekazałam 

-
- Aktywny Forumowicz
Ode mnie również poszło, już chyba w lutym.
Również dałem 1% podatku dla naszego Stowarzyszenia. 

i ja też już w lutym poszło 

.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
Także i ja przekazałam kolejny raz. Staram się także rozpowszechniać nasz problem bezglutenowy, ale mam wrażenie, że rozumieją w sumie tylko ci, co sami taki problem mają.
W pełni się zgadzam z twoją opinią...alva_alva pisze:Także i ja przekazałam kolejny raz. Staram się także rozpowszechniać nasz problem bezglutenowy, ale mam wrażenie, że rozumieją w sumie tylko ci, co sami taki problem mają.
niestety taka ludzka natura- dopóki nie poczuje się problemu na własnej skórze, nie ma opcji żeby go zrozumieć.
1 % procent przekazany jak co roku dla Stowarzyszenia

- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
1% przekazaliśmy my i 1% rodzice - tak jak w zeszły roku