Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam 

-
- Nowicjusz
Dzień dobry. Jestem Renata. Mam 29 lat a od 12 choruję na Celiakię..
-
- Nowicjusz
Hejka
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawia wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich jestem nowicjuszem, tydzien temu dowiedzialam sie ze mam celiakie 

Witam Wszystkich bardzo cieplutko.
Pozdrawiam wszystkie nowe osoby :-)
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich!!!!!! Jestem tu pierwszy raz,ale już mi się podoba 

-
- Nowicjusz
Cześć wszystkim.
Co prawda nie mam celkiakii, ale mam dość rozszalałą alergię pokarmową. Niestety nigdy nie było czasu ani kasy na dokładne badania, kiedy dostałam potwierdzenie co mi jest powiedziałam sobie "dam radę". Dieta eliminacyjna i znalazłam wszystko, co wywoływało gwałtowne objawy. Ale jednak choć najgorsze dolegliwości opanowałam wciąż nie było zupełnie dobrze. Niedawno zasugerowałam się artykułem w którym była mowa o częstej alergii na gluten. Spróbowałamjeszcze bardziej się ograniczyć i... I jest dobrze. Tak dobrze nie było od lat! W dodatku o ile Wy chudniecie, ja przytyłam i nie mogłam zrzucic wagi. Teraz waga zaczęła powolutku sama spadać
Jestem troche załamana restrykcjami żywieniowymi - opórcz diety bezglutenowej mam jeszcze inne ograniczenia. Lista jest tak długa, że właściwie nie jadam poza domem.
Mam nadzieję, że nie wykopiecie z forum byle alergiczki
Pozdrowienia dla wszystkich!
Co prawda nie mam celkiakii, ale mam dość rozszalałą alergię pokarmową. Niestety nigdy nie było czasu ani kasy na dokładne badania, kiedy dostałam potwierdzenie co mi jest powiedziałam sobie "dam radę". Dieta eliminacyjna i znalazłam wszystko, co wywoływało gwałtowne objawy. Ale jednak choć najgorsze dolegliwości opanowałam wciąż nie było zupełnie dobrze. Niedawno zasugerowałam się artykułem w którym była mowa o częstej alergii na gluten. Spróbowałamjeszcze bardziej się ograniczyć i... I jest dobrze. Tak dobrze nie było od lat! W dodatku o ile Wy chudniecie, ja przytyłam i nie mogłam zrzucic wagi. Teraz waga zaczęła powolutku sama spadać

Jestem troche załamana restrykcjami żywieniowymi - opórcz diety bezglutenowej mam jeszcze inne ograniczenia. Lista jest tak długa, że właściwie nie jadam poza domem.
Mam nadzieję, że nie wykopiecie z forum byle alergiczki

Pozdrowienia dla wszystkich!
witamy 
alergików również jak najbardziej, Stowarzyszenie i forum nie jest tylko dla CELIAKÓW, jest dla wszystkich osób NA DIECIE BEZGLUTENOWEJ.

alergików również jak najbardziej, Stowarzyszenie i forum nie jest tylko dla CELIAKÓW, jest dla wszystkich osób NA DIECIE BEZGLUTENOWEJ.
-
- Nowicjusz
Ostatnio zmieniony wt 01 kwie, 2014 15:26 przez stempelixx, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawiam się-asia /joshi2. od tygodnia wiem, co mi dolega i próbuję sobie to wszystko poukładać, ciężko...
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich
Jestem z zawodu i zamiłowania kucharzem i cukiernikiem. Jestem też "bezglutenowcem" co ma duży wpływ nie tylko na moje życie i zdrowie ale i na pracę. Ponieważ to choroba często nie mogę próbować wielu dań ale z drugiej strony tym aktywniej poszukuję nowych pomysłów i alternatywy dla tradycyjnych przepisów.
Mam nadzieję znaleźć tu nowe pomysły i inspiracje
Pozdrawiam,
Maciej

Mam nadzieję znaleźć tu nowe pomysły i inspiracje

Pozdrawiam,
Maciej
-
- Nowicjusz
Siemaneczko:) Kłania się biedroneczka:) Jestem z ....daleka:)