Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Witam wszystkich!
Nie jestem nowa w stowarzyszeniu, ale dopiero dziś zalogowałam się na forum. Nie mam celiakii, choruje mój syn.
Nie jestem nowa w stowarzyszeniu, ale dopiero dziś zalogowałam się na forum. Nie mam celiakii, choruje mój syn.
Hej tu Natalia Mam 29 lat:):) Bardzo podoba i się to forum, od dawna czytam aż postanowiłam napisać:)
-
- Nowicjusz
Witam ja dzis dolączyłam....:-)
Witam ponownie
Anka, mama dziecka z alergią na gluten i mleko, ponownie zarejestrowana (na poprzedniego konto nie udało się zalogować)
Pozdrawiam z mazowsza!
Anka, mama dziecka z alergią na gluten i mleko, ponownie zarejestrowana (na poprzedniego konto nie udało się zalogować)
Pozdrawiam z mazowsza!
-
- Nowicjusz
Hej tu Elwira, mam 29 lat:):) Bardzo podoba i się to forum, od dawna czytam aż postanowiłam napisać:)
Hej ! Jestem Sylwia i mam 22 lata i jestem z Wrocka. Jak bylam mala bylam na diecie bezglutenowej i bezmlecznej i tak mnie rodzice zywyli ze mi przeszło na kilka lat ale od mniej wiecej 8 lat cieprie jak cholera na bole brzucha, biegunki wzdecia itd. milion gastroskopi i leczenia na nic lekarz nie powiedzial ze mogla mi celiakia nawrocic ja tam sama nie wiedzialam ale tydzien temu byalam wycinac osemke u chirurga przez co tydzien prawie nic nie jestem zapominajac o chlebie (ktory jadlam wiecznie i duzo) i mnie olsnilo !! zaczelam czytac i pac
z Celiaki sie nie wyrasta. Brzuch w ogole mnie nie boli ani nic mi nie jest, poczulam niesamowita ulge. Juz dzis zaaopatrzylam sie w produkty bezglutenowe i widze ze tak musze ciegnac all life
nie bedzie latwo ale jak to mi pomoze ta dieta z moimi proiblemami z brzuchem i nerwica i choroba durhinga bedzie wspaniale i mnie to motywuje
Takze zaczynamy isc nowa drogą !! W koncu moj biedny brzusio sie wygoi !!:P A ile sie tabletek najadlam ten czas łooooo.....
Pozdrawiam i zycze wszystkim aby trwali w diecie

Pozdrawiam i zycze wszystkim aby trwali w diecie

witamy wszystkich 

Dzień dobry, miło mi do was dołączyc..
Ja też witam serdecznie Wszystkich!
Dzień dobry, cieszę się że odnalazłam tak szeroką społeczność. Mam nadzieję że miło spędzę tutaj czas...
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Czesc!
-
- Nowicjusz
- Anika78
- Aktywny Forumowicz
Witam i ja:)