WITAM!!
mam do sprzedania 2 książki o celiakii :
* "Dziecko z celiakia w rodzinie polskiej" Towarzystwo Przyjaciół Dzieci , Krajowy Komitet Kół przyjaciół dzieci na diecie bezglutenowej... Warszawa 1991 . książka ma 200 stron, jest w stanie dobrym,druga książka również... 20zł
* "Poradnik kulinarny dla chorych na celiakię i alergie pokarmowe" Danuta Mickiewicz Wichłacz a w nim 228 przepisów( przeróżne ciasta, kremy,zapiekanki, potrawy z warzyw, desery, ciasta biszkoptowe, kruche... itd. dla chętnych prześlę spis treści na maila z obu tych książek ... 20zł
Dla chętnych prześlę więcej informacji na maila,ewentualne fotki, lub spisy treści...Książki mogę sprzedać również osobno , gratis do dwóch książek dodam Medyczne czasopismo o alergi i nietolerancji glutenu 1/97 ... Kupujący pokrywa koszty przesyłki
Jeżeli chcesz poznać moją wiarygodność to zapraszam na http://www.allegro.pl/show_user.php?search=aneta8881 tam są komentarze na temat transakcji ze mną...
Chętnych proszę o kontakt na maila kura_86@tlen.pl
Na prośbę kupującego dla większego bezpieczeństwa mogę wystawić książkę na allegro!
[/b]
2 Książki o celiakii ----> sprzedam!
Moderator: Moderatorzy
2 Książki o celiakii ----> sprzedam!
Ostatnio zmieniony wt 18 kwie, 2006 11:38 przez Anetka, łącznie zmieniany 1 raz.