Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Hej:-) u mojej córki zdiagnozowano alergie na mleko i gluten. Jestem przerazona. Antosia ma 3 lata. Pomozcie mi
Witajcie,
Na forum zaglądam od jakiegoś czasu, pora się oficjalnie przywitać.
Małgosia z Poznania, na diecie od stycznia, syn 8-letni na diecie od września 2013.
Jakoś nam idzie to dietowanie, chociaż trudno na razie stwierdzić czy dieta jest odpowiednio przestrzegana, bo nie mamy konkretnych objawów. Za jakiś czas oznaczymy przeciwciała.
Forum to fantastyczna baza wiedzy. Dobrze że jest takie miejsce i super że dieta bezglutenowa staje się popularna.
Pozdrawiam
Na forum zaglądam od jakiegoś czasu, pora się oficjalnie przywitać.
Małgosia z Poznania, na diecie od stycznia, syn 8-letni na diecie od września 2013.
Jakoś nam idzie to dietowanie, chociaż trudno na razie stwierdzić czy dieta jest odpowiednio przestrzegana, bo nie mamy konkretnych objawów. Za jakiś czas oznaczymy przeciwciała.
Forum to fantastyczna baza wiedzy. Dobrze że jest takie miejsce i super że dieta bezglutenowa staje się popularna.
Pozdrawiam

Witam! jestem pierwszy raz na tym forum. liczę na miłe wymiany zdań. porady i duzo innych miłych postow
-
- Nowicjusz
Witam
jestem Damian ze Środy Wlkp.,
w sumie to na diecie jestem od minionego wtorku tzn. 20.05 w tym dniu postawiono diagnozę iż choruję na chorobę Duhringa.
Jestem póki co w szoku i trochę przerażony tą dietą
jestem Damian ze Środy Wlkp.,
w sumie to na diecie jestem od minionego wtorku tzn. 20.05 w tym dniu postawiono diagnozę iż choruję na chorobę Duhringa.
Jestem póki co w szoku i trochę przerażony tą dietą

- fotoamatornia
- Nowicjusz
Witam wszystkich,
o celiaki 3a dowiedzilam sie w grudniu 2013, troche to zbagatelizowałam i do dzis jest duzo gorzej...
kolejna Pani Gastrolog wytlumaczyła mi odpowiednio, jak dieta jest dla mnie wazna
od piatku 24.04 jestem na diecie ...albo raczej próbuje byc.
na dzis, jestem przerażona ze gluten jest wszędzie i muszę nauczyć się funkcjonować na nowo
pozdrawiam
m.
o celiaki 3a dowiedzilam sie w grudniu 2013, troche to zbagatelizowałam i do dzis jest duzo gorzej...
kolejna Pani Gastrolog wytlumaczyła mi odpowiednio, jak dieta jest dla mnie wazna

od piatku 24.04 jestem na diecie ...albo raczej próbuje byc.
na dzis, jestem przerażona ze gluten jest wszędzie i muszę nauczyć się funkcjonować na nowo
pozdrawiam
m.
witamy wszystkich 

Witam.
Co prawda już od jakiegoś czasu śledzę co piszecie ale jednak postanowiłam się oficjalnie przywitać Na dietę przeszłam dopiero miesiąc temu, także dopiero powoli się przyzwyczajam do wszelkich zmian.
Czuję że zagoszczę tu na nieco dłużej.

Co prawda już od jakiegoś czasu śledzę co piszecie ale jednak postanowiłam się oficjalnie przywitać Na dietę przeszłam dopiero miesiąc temu, także dopiero powoli się przyzwyczajam do wszelkich zmian.

Witam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie:)

-
- Nowicjusz
Witamy wszystkich na forum 

Witam wszystkich Forumowiczów.
Mam na imię Dorota i jestem z Warszawy.
Witam wszystkich Forumowiczów.
Witaj Marjannemarjanne pisze:Witam.![]()
Ja też na diecie od niedawna bo od 3 tygodni i czuję sie trochę jak "dziecko we mgle". Zaczynam dopiero poznawać produkty bezglutenowe. Trochę mnie to przeraża...
Witam
Jestem mamą 4,5 letniej córki z celiaką. O chorobie córeczki dowiedziałam się 5 tygodni temu. Cieszę się, że istnieje takie forum będę z niego regularnie korzystała i czerpała wiedzę i doświadczenie od innych forumowiczów.
Jestem mamą 4,5 letniej córki z celiaką. O chorobie córeczki dowiedziałam się 5 tygodni temu. Cieszę się, że istnieje takie forum będę z niego regularnie korzystała i czerpała wiedzę i doświadczenie od innych forumowiczów.
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
cześć i czołem