Lekarze polecani
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Lublin
Dr Cezary Łozowski, Lublin Gastromed i Luxmed
Polecam !!!
Polecam !!!
-
- Nowicjusz
-
- Aktywny Forumowicz
viewtopic.php?t=3328&highlight=zabrzeKarolina_KR pisze:Czy możecie polecić jakiego lekarza z Krakowa?
Re: Lekarze polecani
Bardzo dobry lekarz gastrolog Antoni Błaszak przyjmuję na Sapierzyńskiej u Bonifratów w Warszawie.
Witam. proszę o namiary na dobrego lekarza z Katowic
-
- Nowicjusz
Lekarz / dietetyk celiakia warszawa
Czy możecie polecić dobrego lekarza i dietetyka w Warszawie, który Was prowadzi? Zależy mi na osobie, która zna się na celiakii 

Lekarza gastrologa? Prywatnie?
Dietetyk - tylko prywatnie i pytanie- chodzi o ustawienie i regularną kontrolę diety BG czy ogólne zalecenia pod kątem celiakii?
W naszym Stowarzyszeniu na Kabatach można przyjść na porady dietetyczne.
Dietetyk - tylko prywatnie i pytanie- chodzi o ustawienie i regularną kontrolę diety BG czy ogólne zalecenia pod kątem celiakii?
W naszym Stowarzyszeniu na Kabatach można przyjść na porady dietetyczne.
-
- Nowicjusz
Jeżeli chodzi o dietetyka to tak prywatnie i o monitorowanie diety pod kątem celiakii 

Niestety możesz dluuugo szukać.
Re: Lekarz / dietetyk celiakia warszawa
Polecam Ci gastrologa Antoniego Błaszaka przyjmuję prywatnie u Bonifratów na Sapierzyńskiej.Kasiabezglutenu pisze:Czy możecie polecić dobrego lekarza i dietetyka w Warszawie, który Was prowadzi? Zależy mi na osobie, która zna się na celiakii
Witam, czy mógłby ktoś polecić dobrego gastroentenerologa dziecięcego w Warszawie??
- michaśka88
- Nowicjusz
świetnym specjalistą jest dr Beata Stępień, ja byłam u niej w przychodni w Białołęce ( tutaj namiary jak potrzebujesz http://goldenmed.pl/bialoleka ) ale wiem, że ona przyjmuje jeszcze chyba w jakichś 2 czy 3 miejscach, więc musiałbyś poszukać. Ogólnie sympatyczna, cierpliwa, kompetentna 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
- Nowicjusz
Poszukuje dobrego gastrologa i alergologa w Radomiu, może ktoś mógłby takiego polecić?
Dzięki za podpowiedź! ☺