Moderator: Moderatorzy
Mam wrażenie, że źle odebrałaś mój post. Zupełnie nie wiem dlaczego. Jestem wdzięczna, że mi tak dokładnie opisałaś. Nie chcąc niczego przegapić, po prostu odpisywałam na każdy wers. Raczej spodziewałam się odp. w stylu:, że jemy dużo produktów, które powinny tuczyć lub za mało tuczących itp.Leeloo pisze:Ok. Chciałam tylko podać jakie macie różnorodne opcje, zainspirować..jakkolwiek "pomóc"..nawet mi się nie chce już więcej tłumaczyć i na siłę uszczęśliwiać.
Szczerze życzę powodzenia Tobie i córce w diecie i nabraniu masy.
Nie odp. Ci na Twoje pytania bo się nie znam, ale przykuło moją uwagę to zdanie.mokebe pisze:Witam ponownie!
Na ten moment jem bardzo dużo, i nie raz nie mogę już pomieścić jedzenia, mimo iż brakuje mi energii na treningach.
A pomyślałeś o takiej podstawowej kwestii, że mięśnie nie mają czasu na zregenerowanie się? Wtedy ani nie mają czasu na dobrą sprawę rosnąć, ani możliwości bycia w pełni sprawnymi. Paliwo niewiele zmieni. A nie wydaje mi się, żebyś miał jakieś luźne te treningi, chyba że maszmimo iż brakuje mi energii na treningach