Biedronka
Moderator: Moderatorzy
Re: Biedronka
Z okazji tygodnia włoskiego w Biedronce są sosy bezglutenowe z napisałem nie zawiera glutenu, wyprodukowano we Włoszech, ja wziąłem boloński są jeszcze inne smaki. 

Adrian mówisz o sosach Pingo Doce ?, 4,7 za słoik ?
Suuuuper, musze zajsc 
I zakupic...

I zakupic...

Tak to te z napisem nie zawiera glutenuMagda79 pisze:Adrian mówisz o sosach Pingo Doce ?, 4,7 za słoik ?

i ja dziś jeszcze makaronik Sam Mills wyhaczyłam 

A te makarony nie sa w stalej ofercie?
W kazdej biedronie jest karton z nimi u mnie
W kazdej biedronie jest karton z nimi u mnie

sandyy, ja nie wiem, ja dopiero łykam powietrze na wolności 

Hehe
Szkoda, ze nie ma opcji 'lubie to'
Szkoda, ze nie ma opcji 'lubie to'

- NaTatrzańskiej
- Nowicjusz
Ja nakupowałam Sam Mills jak szalona a okazuje się, ze one chyba w stałej ofercie teraz będą, bo już od jakiegoś czasu są w cenie 3.99 zł (wcześniej 3.49 w promocji).
u mnie też makarony wydają się być na stałe, nawet mają swoje miejsce wśród tych zwyczajnych,
Adrian dzięki, musze zakupić, ostatnio Rosman się zepsuł i nie mam już ulubionych sosów, tylko te zwykłe przywożą
Adrian dzięki, musze zakupić, ostatnio Rosman się zepsuł i nie mam już ulubionych sosów, tylko te zwykłe przywożą

a w mojej biedronce pojawił się nowy produkt firmy Konspol - "kiełbasa gospodzarza" - 'bez glutenu"i "bez laktozy" i w dodatku bardzo smaczna - polecam
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Melduję, że u mnie też są makarony Sam Mills na "normalnej" półce i te sosy do makaronu bez glutenu na stoisku promocyjnym
Kiełbasa gospodarza mówisz? Muszę zapisać i kupić. Wiejska bg Konspolu też jest dobra

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
kiełbasa gospodarza jest u mnie od 2 miesięcy, pikantna i taka bardzo swojska, pyszna 

-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
U siebie nie znalazłam. Czy to jest taka w pętkach?
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
no taki jeden zakręt kiełbasiany
w sumie w biedronce są dwie kiełbasy gospodarza ale ta z konspolu ma wyraźny napis "bez glutenu"