Na pewno już był taki temat, ale nie chciało mi się go szukać przekopując sterty komentarzy. To będą moje pierwsze święta bez glutenu ale też bez pszenicy.
Czy istnieje w ogóle taki opłatek - bez glutenu i pszenicy/skrobii pszennej? Dziękuję z góry
nietolerancja glutenu zdiagnozowana w grudniu 2013
Z mojego doświadczenia powiem tak, jeśli w ogóle istnieją opłatki bezglutenowe bez skrobi pszennej bezglutenowej to od dwóch lat skutecznie nie udaje mi się ich znaleźć mimo usilnych poszukiwań. Ciężko...
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
I ja chyba tez tak zrobie, bo nie mam ochoty calemu swiatu tlumaczyc, a czemu wlasnie takim, a czemu nie moge zrobic sobie dzis odstepstwa i takie tam szkoda zachodu
Oo to byłaby dobra wiadomość!
Przeszukałam sklep internetowy Margity, ale nie znalazłam tam opłatków... napisałam maila do sklepu, czy będą dostępne w sprzedaży internetowej
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
pleomorfa pisze:Oo to byłaby dobra wiadomość!
Przeszukałam sklep internetowy Margity, ale nie znalazłam tam opłatków... napisałam maila do sklepu, czy będą dostępne w sprzedaży internetowej
pleomorfa pisze:Aaa..... czyli w tym roku jeszcze ich w sklepie stacjonarnym nie ma? To zrobiłam fopa... zrozumiałam, że już są.
I były bez skrobi pszennej?
Są bezglutenowe...już takich szczegółów to nie wiem.