Chleb Królewski Supreme
Moderator: Moderatorzy
Tak, to jedyny wg mnie - poza chlebem wiejskim jasnym i ciemnym Smak Życia (Ultraeuropa) - smaczny paczkowany chleb bezglutenowy . To znaczy jest wilgotny i mięsisty, ma smak chleba i nie wymaga obróbki typu "odświeżanie" przed jedzeniem. Zbliża się do jakości Schara za niższą cenę.
Zauważcie tylko, że jest w nim więcej niezdrowych składników niż w chlebie Ultraeuropy, więc ja wybieram i polecam zdecydowanie ten drugi.
Zauważcie tylko, że jest w nim więcej niezdrowych składników niż w chlebie Ultraeuropy, więc ja wybieram i polecam zdecydowanie ten drugi.
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
no ja właśnie - z przyzwyczajenia - najpierw przeczytałam skład... i jakoś nie palę się do próbowania tego chlebaJustyna1982 pisze:na skład nawet nie patrzyłam co by się nie przerazić

no, może właśnie przy okazji wyjazdu czy tp. wezmę go pod uwagę.
To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
© Jan Tomaszewski
© Jan Tomaszewski
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
-
- Nowicjusz
Masz rację elzak3 ten chleb jest okropny. Mój syn przyniósł ze szkoły prawie całą kanapkę i poprosił żebym go więcej nie kupowała. Świetnie się u nas sprawdził "Bochenek świeży" z Bezglutenu. Termin do spożycia ma 7 dni. Przez ten czas zachowuje się jak glutenowy. Po wyjęciu z pojemnika jest gotowy do spożycia. Nie zawiera skrobi pszennej i jest bardzo smaczny.
Ja kupowałam różne chleby i wg mnie najlepszy jest ze schar taki na zakwasie nazwy nie pamiętam ale 5kromek kosztuje coś ponad 12zł.Jednak to nie ja jestem bezglutenowa tylko moja córka i jej ten chleb nie przypadł do smaku.Mieliśmy spory problem z pieczywem dla niej bo nic jej nie smakowało nawet sama piekłam ale wtedy zajadał się takim chlebkiem starsza córka która nie jest na diecie.W końcu znaleźliśmy taki który jej smakuje tj. ''bochenek świeży'' z bezglutenu.Kupuję go przez internet więc muszę zamrażać,ale po rozmrożeniu jest ok. nie kruszy się tak jak inne i nie jest tak bardzo'' styropianowy''.
-
- Aktywny Forumowicz
Re: Chleb Królewski Supreme
Jako jedyny przypadł mi do gustu, jest naprawdę smaczny 

To prawda
najlepszy chleb bezglutenowy paczkowany. 

- xymi
- Aktywny Forumowicz
Mnie również bardzo smakuje ten chleb, choć jest trochę słodki.
Oprócz tego chleba, paczkowany kupuję również: chleb szlachecki jasny oraz ciemny firmy BEZGLUTEN oraz chleb BEZ CUKRU również BEZGLUTEN. Ten drugi podobno w Krakowie jest sprzedawany jako świeży bochenek. Niestety jest najdroższy ze wszystkich, które jadam, ale za to ma chyba najlepszy skład.
Oprócz tego chleba, paczkowany kupuję również: chleb szlachecki jasny oraz ciemny firmy BEZGLUTEN oraz chleb BEZ CUKRU również BEZGLUTEN. Ten drugi podobno w Krakowie jest sprzedawany jako świeży bochenek. Niestety jest najdroższy ze wszystkich, które jadam, ale za to ma chyba najlepszy skład.