Kfiatka niesie do 3miasta ;)

Jak sama nazwa wskazuje...

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kfiatek
-#Moderator
-#Moderator

Kfiatka niesie do 3miasta ;)

Post autor: kfiatek »

Niniejszym chciałam poinformować, że właśnie dostałam pracę, której usilnie od paru miesięcy szukałam! :D Jestem normalnie cała szczęśliwa, chyba sobie zaraz trochę poskaczę z radości :wink:
Informacja jest o tyle istotna, że pracę dostałam w Gdyni, więc mogę wreszcie zrealizować moje wielkie marzenie przeniesienia się (miejmy nadzieję na stałe) do Trójmiasta. Nastąpi to pewnie w najbliższych tygodniach. 3majcie za mnie kciuki, co? :wink:
Niestety, oznacza to, że przez kilka najbliższych miesięcy będę musiała ograniczyć moje uzależnienie od tego forum, bo nie wiem, jak będzie z czasem i dostępem do sieci :( Ale postaram się zaglądać, na ile dam radę.
Poza tym, chciałabym się ładnie uśmiechnąć do forumowiczów z Trójmiasta, bo mogę w najbliższej przyszłości potrzebować informacji i wsparcia związanego ze zdobywaniem bezglutenowych produktów :D Olesia, strzeż się, bo ja cię normalnie na tym Dniu Celiaka dopadnę i wypytam! :wink: :lol:
"Denerwować się - to karać własne ciało za głupotę innych"
Awatar użytkownika
Asia S.
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz

Post autor: Asia S. »

Gratulacje Kfiatku! I sama ci zazdroszczę bo też moim marzeniem jest zamieszkać blisko morza, piasku i szumu fal... Powodzenia w nowej pracy i trzymam kciuki!
Awatar użytkownika
Sheep
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sheep »

ooo, ja bym też do Gdyni pojechała i do Gdańska, bo mi się za morzem ckni...
Gratuluję znalezienia pracy!! :D
i w ogóle powodzenia i sił dużo, bo to niezła operacja logistyczna, taka przeprowadzka i urządzanie się na nowo :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Agniesia
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Agniesia »

Mam w Sopocie rodzinę, jak następnym razem się tam wybiorę, to możemy małe spotkanko zorganizować :D

Gratuluję pracy :=D>:
Ostatnio zmieniony pt 19 maja, 2006 22:26 przez Agniesia, łącznie zmieniany 1 raz.
Na diecie od 24 maja 2004 roku
Awatar użytkownika
kfiatek
-#Moderator
-#Moderator

Dzięki dziewczyny :D
Oj, operacja logistyczna to będzie niezła. Ale dzisiaj się tym martwić nie zamierzam, bo jestem chwilowo za bardzo happy :D
Awatar użytkownika
little-angel
Forumowicz
Forumowicz

Post autor: little-angel »

Gratuluję kfiatku :) życze samych sukcesów w pracy :)
Welcome to Broken Hearted Airways. Thank you for crashing and burning with us today.
Awatar użytkownika
kfiatek
-#Moderator
-#Moderator

Dzięki raz jeszcze :D
Agniesia, widzę, że pisałyśmy wczoraj nasze posty równocześnie, więc dopiero teraz mam szansę odpowiedzieć - jasne, że jak tylko będziesz się wybierać do Sopotu, to koniecznie daj znać! Chętnie się spotkam :D
Awatar użytkownika
Ola*
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz

Post autor: Ola* »

Gratuluje nowej pracy :=D>: :=D>:
Mnie się morze kojarzy tylko z wakacjami. Nie wyobrażam sobie nawet jak to jest mieszkać tam i mieć morze, ten zapach, ten wiatr na codzień :D
Zazdrosna Ola z południa Polski.
Awatar użytkownika
asiar
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz

Post autor: asiar »

Gratulacje,studiowałam w Gdańsku, co wspominam jako najweselszy czas w moim życiu - żebyś też zawsze tak się czuła :D
ODPOWIEDZ